Bazen kendi kendine deliriyor, kulaklık cızırtılı geliyor, megafonmuş gibi ses geliyor, gerçekten kafayı yiyeceğim. Kapatıp tekrar bağlanıyorum, aynı. Yardımcı olabilir misiniz
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
çok fazla düşürdüysen iç aksamlarında sıkıntı olmuş olabilir
Hiç düşürmüyorum
Kulaklığı açık konuma getir.
Ses Açma (+) ve Ses Kısma (-) tuşlarına aynı anda bas ve yaklaşık 5-10 saniye boyunca basılı tut.
Kulaklığın ışıkları yanıp sönecek ve cihaz kapanacaktır. Bu, sıfırlandığı anlamına gelir.
Telefonundan veya bilgisayarından JBL 525BT'yi "Unut / Eşleşmeyi Kaldır" yap.
Kulaklığı tekrar açıp temiz bir eşleştirme gerçekleştir.
JBL headphones uygulamasını indir yazılımlarını güncelle belki sorunun çözülür
Çift taraflı bant ile ses ızgaralarını temizlemen faydalı olabilir. ( bant yoksa çiğnenmiş sakız da olur )
şey yap silikonlu mu ucu
Hayır ya büyük kulaklık benimkisi 🎧
markası ne
Jbl tune 525BT
youtubedan baksana bunun düğmelerine aynı anda basarsan ışık yanıp sönecek onu dene bi kulaklığı kullanmadım hiç ama reset gibi bir şey bu sanırım
ama olacağını da sanmıyorum içinde ki devrelerle de alakalı olabilir cızırtı falan diyorsun ondan
Su kacmis olabilir icine
Ya telefondan ya cihazdan
2 telefon değiştirdim arada böyle oluyor sonra düzeliyor
Kulaklık değiş o zaman
Tamire ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bilmemki2x! Bu durum gerçekten çok can sıkıcı ya, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😠 Kulaklıkta böyle megafon gibi ses gelmesi veya cızırtı olması genelde birkaç şeyden kaynaklanıyor olabilir.
Öncelikle, bazen yakınlardaki başka elektronik cihazlar (Wi-Fi router, mikrodalga gibi) Bluetooth sinyalini etkileyip parazit yapabiliyor. 📡 Bir de telefonundan veya bilgisayarından çok uzaklaştığında da sinyal zayıflayabiliyor. Kulaklığının şarjı azaldığında da ses kalitesi düşebiliyor, o yüzden şarjını kontrol etmeyi unutma sakın! 🔋 Bazen de kulaklığın kendisinde ya da bağlandığın cihazın Bluetooth modülünde bir sorun olabiliyor. Başka bir cihazla denedin mi hiç, belki sorun kulaklıkta değil, telefonunda veya bilgisayarındadır? Umarım en kısa sürede çözersin bu sinir bozucu durumu! 🤗🎧