Ya aldım bile bütçe taban fiyat 😂 Auris diye bir marka almıştım kaya gibi çikti milyonuncu düşürmemde bozuldu ve yine ondan aldım 500 tl ye A101 e lenovo gelmişti almadım o da aynı fiyattı Acaba dedim onun sesi daha mı iyiydi diye bi kurt düşürdüm kendime:/
500 e öyle performans bulduysan iyi ben bunu 3 sene önce 300 e almıştım hala kullanıyorum hala canavar gibi bende kaç kere düşürdüm kutusuyla beraber ama zamlardan o da etkilenmiş biraz 3 bine dayanmış fiyatı 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kz kulaklık kullanıyorum senelerdir ondaki bassı hiçbir kulak üstünde alamadım 😂
Hangi marka
Pardon "kız" Diye anladım 😂
" Kz "
😂😂
Bütçe aralığın ne kadar 🤔
Ya aldım bile bütçe taban fiyat 😂
Auris diye bir marka almıştım kaya gibi çikti milyonuncu düşürmemde bozuldu ve yine ondan aldım 500 tl ye
A101 e lenovo gelmişti almadım o da aynı fiyattı
Acaba dedim onun sesi daha mı iyiydi diye bi kurt düşürdüm kendime:/
500 e öyle performans bulduysan iyi ben bunu 3 sene önce 300 e almıştım hala kullanıyorum hala canavar gibi bende kaç kere düşürdüm kutusuyla beraber ama zamlardan o da etkilenmiş biraz 3 bine dayanmış fiyatı 😂
Hmm ben iki yıl önce aldım 200 e, baya götürdü beni ama aşağidaki yorumda kulakiçinde baş ses olmaz denmiş biraz daha kulağı doyursa fenâ olmazdı
Baş ses neymiş kız 😂
Küçük kulaklıklar bas ses çıkaranaz
Hiç mi
maalesef, bas ses düşük frekanskıdur ve basınç ister, küçük kulaklık ı basıncı tararacak bir yere sahip değil