Arabalar Oto teyp bluetooth'ta iken ses gidip geliyor, neden olabilir? murat122009 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Dimex d6604 teyp aldım Bluetooth iken ses gidip geliyor neden acil yardım edin Güncellemeler+1 yıl Acil yardım Oto teyp bluetooth'ta iken ses gidip geliyor, neden olabilir? Cevapla Bluetooth Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MsmRntgnci Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl BağlNtı kopuyordur Bluetooth entegresinde temassızlık vardır 0 2 Yorumla murat122009 +1 yıl Nasıl yaparım Yorumla MsmRntgnci +1 yıl Sen yapamazsın ölçü aleti vs lehim lazım Yorumla
timewark Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hiç uğraşma git güzel bir teyp al pahalı biliyorum ama müziği güzel dinlemek istiyorsan şart. Bluetooth entegresi ile felan da uğraşma bu işlerden anlamıyorsan bence. 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Bağlantı da sorun oluşuyor o yüzden 0 1 Yorumla murat122009 +1 yıl Baska telde den denedim
Asya1625 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Sesi sonuna kadar açma telden bir tik kısık kalsın 0 2 Yorumla Asya1625 +1 yıl Araba Renault mu Yorumla murat122009 +1 yıl Hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
BağlNtı kopuyordur Bluetooth entegresinde temassızlık vardır
Nasıl yaparım
Sen yapamazsın ölçü aleti vs lehim lazım
Hiç uğraşma git güzel bir teyp al pahalı biliyorum ama müziği güzel dinlemek istiyorsan şart. Bluetooth entegresi ile felan da uğraşma bu işlerden anlamıyorsan bence.
Bağlantı da sorun oluşuyor o yüzden
Baska telde den denedim
Sesi sonuna kadar açma telden bir tik kısık kalsın
Araba Renault mu
Hayır