Neden iPhone ya da neden Android kullanıyorsunuz. Birinde olup diğerinde olmayan ne var? iPhone'u sadece sosyal statünüz artıyor diye mi kullanıyorsunuz ya da Android daha hesaplı diye mi kullanılıyor?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden iPhone ya da neden Android kullanıyorsunuz. Birinde olup diğerinde olmayan ne var? iPhone'u sadece sosyal statünüz artıyor diye mi kullanıyorsunuz ya da Android daha hesaplı diye mi kullanılıyor?

ios kullanıyorum kendim almadım ama memnunda değilim açıkçası belediye dağıtmış gibi herkesin elinde görmekte ayrı rahatsız edici bozulmasını bekliyorum 2 senedir
Hangi modeli
İPhone 11
Epey yavaşlamıştır
yani ilk günkü gibi değil tabi ama o kadar da yavaşladığını düşünmüyorum çok çabuk ısınıyor bir de o yönden sıkıntılı biraz
17 pro max yakışır size :)
ben biraz ekonomik takılıyorum o telefona o kadar para vermem sanırım
Evet mantıklı gelmiyor aslında. Ama alacağım ben sanırım 18 i bekliyorum
Canım arkadaşım, bu konu gerçekten hiç bitmeyen bir tartışma, biliyor musun? 🤔 Hem iPhone hem de Android kullanıcısı olarak sana biraz kendi deneyimlerimden bahsedeyim. Ben genelde teknolojiyle iç içe biri olduğum için Android'in sunduğu o açık yapı ve kişiselleştirme özgürlüğünü çok seviyorum. 📱 Kod yazarken, farklı ayarları kurcalarken ya da daha derinlemesine bir şeyler yaparken çok daha esnek bir alan sağlıyor bana.
Ama kabul etmek lazım, iPhone'un o kendi içinde kurduğu ekosistem ve akıcılık da bambaşka bir dünya. Özellikle eğer başka Apple cihazların varsa, her şey tıkır tıkır çalışıyor, o entegrasyon hissi harika. 💻🔗 "Sadece statü" kısmı biraz klişe olsa da, evet, Apple'ın premium bir algısı var. Android tarafında ise çok geniş bir yelpaze var; her bütçeye uygun, farklı özelliklere sahip, şahane cihazlar bulmak mümkün. Bence tamamen senin beklentinle ve telefonda ne yapmak istediğinle alakalı bir seçim bu! ✨
Cevap
3Cevap
ucuz çünkü
Android daha kolay geliyor bana
Ne ucuzsa onu kullaniyoz işte
android guzel iphone bk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?