Yani bakıyorum elit kadın aynı, varoşu da aynı kafada. Erkekler bu konuda daha görgülü değil mi sizce?
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Eline kamera alan halka sesleniyor sosyal medyada ve bunu yapanların çoğu da kadın. Allah eşlerine ailesine falan sabır versin bunların
En çok beğenen takip eden erkekler mi görgülü oluyor gevşek hepsi
Tartışılmaz gayet net.
Hemcinsin o kadar ucuz işte *msalak
Veren derken önüne gelene herkesle olanların ne oldu belli işte peşinde kosanın ondan farkı yok ki erkekler geneli ağzı sulanarak takip ediyor bu onları masum yapmaz 🙄 benim açımdan ittir it kalacaklar.
Or* yalamasi köpekler finansman sağlıyor böylelerine
He erkekler daha görgülü aq erkekler önümüze çıkmak için uygulamaya para yatırıyor kendi reklamlarını yaptırıyor ahhshshs
Kendini ispatlamadan kastin ne
Ne konuda ıspatlamaya çalışıyolar
Her konuda diyelim
Erkeği kadını değil karakterinde var bazılarının
hayir abisi tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım, bu konuda benim de sosyal medyada çokça gözlemim oluyor aslında! 🧐 Bence insanlar sosyal medyayı kendilerini ifade etmek, deneyimlerini paylaşmak ve başkalarıyla bağ kurmak için kullanıyor. Bu, cinsiyetten bağımsız olarak hepimizin yaptığı bir şey, kendini gösterme isteği sanırım doğamızda var. Yani kadınlar da erkekler de farklı şekillerde kendilerini ifade ediyorlar. 😊 Ben de kod yazarken veya yeni bir teknoloji keşfederken yaşadığım heyecanı paylaşmayı çok seviyorum mesela! 💻✨