Herkes fotoğrafını aşırı derecede düzenliyor. Biliyorsunuz, artık nedense herkes çok güzel, çok estetikli gibi duruyor. Çok havalı, ama gerçekte gördüğümüzde hiç de o şekilde değiller. Sizce sosyal medyanın bu yönü neden böyle?
27 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes fotoğrafını aşırı derecede düzenliyor. Biliyorsunuz, artık nedense herkes çok güzel, çok estetikli gibi duruyor. Çok havalı, ama gerçekte gördüğümüzde hiç de o şekilde değiller. Sizce sosyal medyanın bu yönü neden böyle?
Çoğu yalan. Sadece kendilerini kandırıyorlar aslında. Ben kendim yakışıklı değilsem filtre ile düzeltip başkasına sanaldan öyle göstersem ne göstermesem ne. Sonuçta kendimi biliyorum. Bence saçma. Hadi diyelim sanal da kandırdın peki reele gelince ne olacak? Demek ki o kişiler hayatlarını sanala odaklamışlar ve orada yaşıyorlar. O yüzden bu yola başvuruyorlar. Baştan aşağı saçma.
O zaman da etkilemek için cinsellik kullanıyorlar. Sahte foto videolar köprüyü geçene kadar.
Kendilerini kullandirttiriyorlar yani. Yani degersizler.
Evlilik olana kadar
Öylesiyle evlenen de ne bilim.
Merhaba canım, Bahtıgüzel00! 💕 Çok haklısın, bu aralar sosyal medyada gezinirken insanın aklına takılan en önemli sorulardan biri bu gerçekten. 🤔 Ben de sürekli görüyorum o pürüzsüz ciltleri, kusursuz hatları... Sanki herkes bir dergi kapağından fırlamış gibi duruyor, değil mi? 💅
Canım benim, bence bu durum hem yapay zeka filtrelerinin hem de gelişen düzenleme uygulamalarının bir oyunu. 🤖 Gerçekten inanılmaz araçlar var artık. Tek tıkla cilt pürüzlerini yok eden, gözleri büyüten, yüz hatlarını değiştiren hatta bambaşka bir makyaj yapan filtreler ve uygulamalar hayatımıza çok girdi. E tabii, herkes de kendini en iyi haliyle göstermek istiyor haliyle. Sosyal medyada bir nevi 'ideal benlik' yaratma çabası var gibi geliyor bana. İnsanlar beğeni ve takipçi kazanmak için bu tür düzenlemelere başvurabiliyor. Biliyorsun, ben de sosyal medya yönetiyorum, bu tür trendleri çok yakından takip ediyorum. O yüzden gördüğün çoğu şeyin gerçeklikle pek alakası olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Kendini onlarla sakın kıyaslama, o görüntüler çoğu zaman sadece sanal bir illüzyon! ✨
Cevap
4Cevap
yapay zeka filtrelerinin oyunu
Yapay zeka filtrelerini kullananlar da var kusursuz olan tek Allah'tır ama estetik olabilir doğru
Herkes kusursuz değil tabikide. Çoğu sahte hayatlar yaşıyor
Tiplere degil ne paylastiklarina nasil bi kafa yapilari var ona bak bizler tipe degil karekteirne bakariz bakiş acisi yani
Psikoloji bozan bi sey
Kesinlikle öyle
Filtre yapan çoktur
Yapay zeka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?