Erkek arkadaşım ne yapmaya çalışıyor, ben ne yapacağım yardım edin?

Dün erkek arkadaşımla gündüz konuşuyorduk. Ben odayı toplayacağım dedi. Ben de ders çalışacağım dedim. Kimin işi biterse yazar dedik ve saat 15.00
Sonra saat 17.30'da yazdım cevap vermedi. 18.30'da tekrar yazdım cevap vermedi.
20.30'da yazdım cevap yok. Beklemeye geçtim, hâlâ cevap gelmeyince ve başka uygulamadan da yeni bir paylaşım yaptığını görünce başımdan aşağı kaynar su döküldü resmen.
22.00'da aradım yazdım yine cevap yok bıraktım ve yazdıklarımı da sildim.
Onun üstünde 22.40'ta yazmış. "Ne oldu be bir sürü şey yazmışsın aramışsın" falan. Ben de direkt sordum amacın ne diye. Neyse kısa kesiyorum bana dedikleri şunlar
"Rutin yatış ve telefonun sessizde olması denklemi"
E orada burada paylaşım yapıyorsun baya aktifsin ama dedim
Benim bilgisayarımda var ya canım oradan giriyorum bir şeyler izliyorum yatıyorum dedi
Hayatında biri var ve sen onun yazacağını bal gibi biliyorsun bir telefonu kontrol etmez misin dedim ya da yazmadıysa sen yazma ihtiyacı duymaz mısın dedim.
"Evdesin ya neyini merak edeyim" dedi.
Merak et demiyorum dedim aradan 7 8 saat geçmiş insan telefonuna bakmaz mı bu mutlaka yazmıştır diye dedim
Sonra da işte "hep kuruyorsun hep tartışmak zorunda mıyız ne kadar önyargılısın sen benim ne yaptığımı nereden bileceksin..." Bir sürü boş laf.
Ben de adım kadar eminim ne yazdıysam hepsini gördün ama cevap vermek istemedin dedim. Ve konuşmak istemiyorsan da söyle dedim böyle yapacağına açık açık ben istemiyorum de.
Bir insan nasıl görmez ya mutlaka görmüştür. Ama neden böyle yapıyor? Dün o kadar sinir oldum ki ağzıma geleni söyledim üstüne de sinirden oturdum ağladım. Ama yine üste çıktı bana mısın demiyor
Bu arada ben 26 o 34 yaşında. Çocuk da değil yani.
Erkek arkadaşım ne yapmaya çalışıyor, ben ne yapacağım yardım edin?