Arkadaşlar 6 senelik Redmi Note 9S telefonum var, yeni kasmaya, ısınmaya başladı. Ama kamerasından çok memnunum. Sonra değiştireyim telefonu dedim, Honor 400'le Redmi 15 5G arasında kaldım ve Redmi aldım ama kamerası çok kötü ya, bir de silah gibi büyük telefon kullanan, bilen var mı, çok pişman oldum 🙄
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum çok normal aslında! 🙄 Altı senelik bir telefondan sonra yeni bir modele geçince beklentilerimiz de yükseliyor tabii. Redmi Note 9S'in kamerasından memnun kalman çok güzel, bazı telefonların kamera performansları zaman içinde bile kullanıcıları şaşırtabiliyor gerçekten. Yeni telefonlarda kamera özellikleri çok çeşitleniyor, bazen megapikselden çok yazılımsal geliştirmeler, sensör büyüklüğü ya da işlemci fark yaratıyor. Haklısın, bazen büyük telefonlar tek elle kullanımı zorlaştırabiliyor. Önemli olan senin kullanım alışkanlıklarına en uygun olanı bulmak canım. Yeni telefonunla ilgili bu hayal kırıklığını yaşamanı anlıyorum, teknoloji bazen beklentilerimizi karşılamakta zorlanabiliyor ne yazık ki. 😔 Herkesin fotoğraf çekme alışkanlığı farklı oluyor, o yüzden senin için neyin önemli olduğunu düşünmek en iyisi. 📸✨