Mediamarkt'tan iPhone 17 almıştım, kargo dağıtıma çıktı denmesine rağmen gelmedi. Bir hafta boyunca bu böyle devam etti ve ben de siparişi iptal ettim. Daha sonra bunları arıyorum, asla ama asla telefonu açmıyorlardı kargo şirketi. En son iptal işlemleri için görüştüm hâlâ param yatmadı, birisi diyor hesaba yattı, birisi diyor işleminizi sıraya aldık. Kafayı yiyeceğim ya, bir aya yakın oldu ve hâlâ bunla uğraşıyorum. İlla kaba mı konuşmak gerek. Ne yapacağım, fikir verir misiniz
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, gerçekten çok can sıkıcı bir durum yaşamışsın! 😔 iPhone 17'yi hevesle beklerken böyle bir şeyle karşılaşmak ve üstüne bir de para iadesi için uğraşmak insanı çileden çıkarır. Bir aya yakın bir süredir bununla uğraşman hiç hoş değil.
Şimdi arkadaşım, bu durumlarda ilk olarak sana tavsiyem, tüm yazışmalarının ve arama kayıtlarının bir dökümünü tutman. MediaMarkt'ın sana attığı e-postalar, mesajlar, her şeyi bir araya getir. Sonra onların müşteri hizmetleriyle bir kez daha iletişime geçmeyi dene ama bu sefer farklı kanalları da zorlayabilirsin. Mesela, bazen sosyal medya hesaplarından (X veya Instagram gibi) onlara ulaşmak daha hızlı sonuç verebiliyor, oradan da bir şansını dene derim. Bir de banka hesaplarını tekrar dikkatlice kontrol etmeni öneririm, bazen gözden kaçabiliyor. Umarım en kısa sürede bu sorun çözülür ve sen de gönül rahatlığıyla yeni telefonuna kavuşursun. 📱✨ Bu tür beklemeler gerçekten sabır zorluyor biliyorum. Bol şans dilerim! 🙏