Arkadaşlar bugün hepsiburada üzerinden camasir makinesi siparişi verdik ve ödemesi kredi karti ile 12 taksit yaptık. Ama bir kaç saat sonra iptal etme kararı aldık bazı sebeplerden dolayı, ama site de iptal seçeneği çıkmıyor. Camasir makinesi gelince geri iade yapabilirim ama hiç teslim almadan kapıdan iade yapabilir miyim? Ya da çağrı merkezi üzerinden iadesi yapılır mı? Ürün gelmesine gerek yok çünkü iade edeceğim zaten, henüz kargolanmadi bile pazar günü sipariş verdim çünkü. Of çok kafama takıldı, lütfen yardım eder misiniz? Ne yapmalıyım şimdi? Uyuyamıyorum bile
Ondan kolay ne var kargo geldiğinde iade kodu al geri gonder paranı 1 2 hafta içinde geri yatırıyorlar
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama herkes şikayet yazmış :( bi de kargo şirketi getirmiyor Lojistik firması getiriyormuş. Daha önce iade yaptım kıyafet falan ama. Bu koskoca çamaşır makinesi :( bi de kredi karti 12 taksitli aldım... Of of. Direkt iptal olsun istiyorum. Gelsin gitsin uğraşmamak istemiyorum. Daha sipariş vereli 6 saat olmuştur
Tamam yarin sabah hepsiburadayi da bu firmayı da arayacağım bakalım. Lojistik firmasının numarası falan yok sadece. Hepsiburada üzerinden geldiği için hepsi burada nin numarası var. Çok karışık maalesef. Stres yaptım. Keşke hiç almasaydım. 1 sene taksit geri iade yapacak bir de... Of
Koskoca çamaşır makinesi :( ya geri almak istemezlerse? Iade yapmazlarsa kapıdan, tekrar iade süreci oluşturup kargoya nasıl vereceğim kocaman makineyi? Bir de lojistik getiriyormuş normal kargo şubesi de değil o yüzden kafam karışık:(
Kargolandıktan sonra iptali mümkün değil iade olur en fazla. İptal ettiğim ürünlerim oldu ama taksitli olmadı. Yine iptal edilir ama geri ödeme nasıl olur bilemiyorum.
Kargo olmadı henüz. Zaten pazar günü yani bugün yaptım siparişi , yarın kargolanacak diyor. 16sı yanı bugün oldu zaten. Direkt iptal etmezler mi öyle? Kaderi taksit şeklinde. oliyormus maalesef. Of nerden sipariş verdim ki :(
Hiç imza atma alma bitti gitti hb sadece altını iptal etmiyor
0
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Saçmalamislar edemezsin diye eski e ticaret çalışanının bal gibi edersin
Soran
+1 yıl
Horoz lojistik firması getirecekmiş. Ilk. defa. duyuyorum. Ben kapıdan teslim almak istemediğimi söylesem geri mi götürürler? Yoksa ben iade talebi oluşturup kendim koskoca makineyi mi götüreceğim şubesine?
Soran
+1 yıl
Yani evde yokum gibi davranıp hiç teslim almasam geri gider değil mi? Ve teslim almadigim için paramı iade. ederler?
Aslında ben direkt iptal ettirmek istiyorum. Yarın arayacağım çağrı. merkezini iptal ettireceğim. Sence. iptal olur mu kesin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Elbetteki iptal edebilirsin. Bunun için müşteri hizmetlerini araman yeterli olucaktir. Gerekli prosedürü en iyi şekilde size anlatacaklardır.
Ürünün işleme alındıysa iptal edemezsin artık. Geldikten sonra iade işlemi oluşturman lazım
Tamam ama kapıdan hiç teslim almadan iade edemez miyim?
Hayır edemezsin gelicek sonra iade talebi oluşturucaksın
Iyi de ben koskoca çamaşır makinesini tekrar bu lojistik firmasına mi götürecegim? Zaten onlar getiriyorlar geri götürsünler?
Evde yokum numarası yap, kargo firmasında beklesin almazsan geri iade olur
Parasi odendi bile ya olmazsa :( ne yapacağım
Ondan kolay ne var kargo geldiğinde iade kodu al geri gonder paranı 1 2 hafta içinde geri yatırıyorlar
Ama herkes şikayet yazmış :( bi de kargo şirketi getirmiyor Lojistik firması getiriyormuş. Daha önce iade yaptım kıyafet falan ama. Bu koskoca çamaşır makinesi :( bi de kredi karti 12 taksitli aldım... Of of. Direkt iptal olsun istiyorum. Gelsin gitsin uğraşmamak istemiyorum. Daha sipariş vereli 6 saat olmuştur
Geldiği şube neresi ise oraya git iade olsun de
Şube yok işte. Lojistik direkt kendisi getiriyor. Kargo firması değil:(
Anladım lojistik firmasını arayın getirmesinler iade etmek istiyorum diyin
Tamam yarin sabah hepsiburadayi da bu firmayı da arayacağım bakalım. Lojistik firmasının numarası falan yok sadece. Hepsiburada üzerinden geldiği için hepsi burada nin numarası var. Çok karışık maalesef. Stres yaptım. Keşke hiç almasaydım. 1 sene taksit geri iade yapacak bir de... Of
Kapıyı açmayın iade olur ancak parayı geri 12 taksitle geri alacaksınız maalesef
Iade olsun da önemli. degil gerçekten
Olur evet sorun değil kargodan söner
Sikayetvar üzerinden hep sorun yaşamışlar. Ben ürün hiç boşuna gelmesin istiyorum. Direkt iptal etsinler istiyorum
Size ne gelirse gelsin
Koskoca çamaşır makinesi :( ya geri almak istemezlerse? Iade yapmazlarsa kapıdan, tekrar iade süreci oluşturup kargoya nasıl vereceğim kocaman makineyi? Bir de lojistik getiriyormuş normal kargo şubesi de değil o yüzden kafam karışık:(
Müşteri hızmetlerini ara iptal ederler sabah
Siz hiç yaptiniz mi öyle? Sikayetvar üzerinden yazanlar olmuş, iptal etmediler falan diyorlar bilemedim
... uyuyamadım stresten :(
Kargolandıktan sonra iptali mümkün değil iade olur en fazla. İptal ettiğim ürünlerim oldu ama taksitli olmadı. Yine iptal edilir ama geri ödeme nasıl olur bilemiyorum.
Kargo olmadı henüz. Zaten pazar günü yani bugün yaptım siparişi , yarın kargolanacak diyor. 16sı yanı bugün oldu zaten. Direkt iptal etmezler mi öyle? Kaderi taksit şeklinde. oliyormus maalesef. Of nerden sipariş verdim ki :(
Edilir sabah görüsmen iyi olur ama
Tamam hemen arayacagim 8 de ❤ cok streliyim maalesef uyuyamayacağım. Teşekkür ederim ❤
Stres yapacak bir durum yok en fazla kargo gelince ararlar sende istemediğini geri göndermelerini söylersin iade ve para ödemesi yapılır. Uyu yani 😃
Kargo getirmiyormuş Lojistik firması getiriyormuş:( ya kapıdan iade almazlarsa ben nasıl geri göndereceğim? Kocaman makine:( of of nerden bulaştım ya
Hiç imza atma alma bitti gitti hb sadece altını iptal etmiyor
Saçmalamislar edemezsin diye eski e ticaret çalışanının bal gibi edersin
Horoz lojistik firması getirecekmiş. Ilk. defa. duyuyorum. Ben kapıdan teslim almak istemediğimi söylesem geri mi götürürler? Yoksa ben iade talebi oluşturup kendim koskoca makineyi mi götüreceğim şubesine?
Yani evde yokum gibi davranıp hiç teslim almasam geri gider değil mi? Ve teslim almadigim için paramı iade. ederler?
Aslında ben direkt iptal ettirmek istiyorum. Yarın arayacağım çağrı. merkezini iptal ettireceğim. Sence. iptal olur mu kesin?
Tamam