Güncellemeler
+1 yıl
Dün iptal ettikleri kargoyu bugün elime ulaştırdılar maksatları ne çözemedim. Daha hayatta o siteden kitap ayracı bile almam sizde güvenmeyin beni baya bi uğraştırdılar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onca site varken gidip adı şanı belli olmayan sitelerden almanız
sorma kafama tüküreyim ucuz diye aldım bidaha böyle bi hata asla yapmam
Valilik binalarında tüketici hakları birimi var özellikşe şu korona zamanında netten alışverişe büyük önem veriliyor hakkını orada arayabilirsin
o işe yarar değil mi bi de selam verip borçlu çıkartmasınlar beni
Savcılığa suç duyurusunda bulun
bunun için mahkemeye kadar nası gideyim benim avukatım vsm hiçbirşeyim yok maddi durumumda iyi değil
İyide bunlara gerek yok ki zaten canım dolandırıcılık sebebiyle şikâyetçi olacaksin kimse senden para istemeyecek avukat istemeycek ki
öyle mi ama mahkeme vs olacak onlarla nasıl uğraşıcam 100 tlik ürün için daha az ses getirecek bi yolu yok mu acaba
Tüketici hakları mahkemesi var ya da show haberi çağıracaksin röportaj vereceksin ben dolandırıldim kimse dolandirilmasin diyeceksin karakoldan da şikayetçi olabilirsin bu arada
Tüketici hakları mahkemesine başvur
Tüketici hakem heyeti
orada herhangi bir mahkeme vs için uğraştırmazlar değil mi süreç nasıl işliyor biraz yardımcı olur musun
Ödeme dekontun ile hakem heyetine gideceksin işte orada hazır dilekçe var ya da google dilekçe örneği var doldur boş kağıda git ver
Tüketici mahkemesi