Böyle rezalet bir şey görmedim. Defalarca email atmama rağmen türlü bahanelerle geçiştirildim. En sonunda bu hafta gelmezsse iptal edeceğim dedim öyle bir talebim olmamasına rağmen kafalarına göre iptal etmişler ve ücret iadesi de yok şikayet vardada tonla insan şikayetçi olmuş aradım ulaşılmıyo tüm sosyal medyalardan mesaj gönderdim cevap yok. Nasıl bi yol izlenir kime başvurmalıyım bildiğin dolandırıldım?
Güncellemeler
+1 yıl
Dün iptal ettikleri kargoyu bugün elime ulaştırdılar maksatları ne çözemedim. Daha hayatta o siteden kitap ayracı bile almam sizde güvenmeyin beni baya bi uğraştırdılar
Kitapsepeti'nden aldığım kargo 1 aydır gelmedi ve iptal edilmiş, ücret iadesi de yok. Nereye şikayet edip sonuç alabilirim?
Tüketici hakları mahkemesi var ya da show haberi çağıracaksin röportaj vereceksin ben dolandırıldim kimse dolandirilmasin diyeceksin karakoldan da şikayetçi olabilirsin bu arada
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Kitapsepeti'nden aldığım kargo 1 aydır gelmedi ve iptal edilmiş, ücret iadesi de yok. Nereye şikayet edip sonuç alabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onca site varken gidip adı şanı belli olmayan sitelerden almanız
sorma kafama tüküreyim ucuz diye aldım bidaha böyle bi hata asla yapmam
Valilik binalarında tüketici hakları birimi var özellikşe şu korona zamanında netten alışverişe büyük önem veriliyor hakkını orada arayabilirsin
o işe yarar değil mi bi de selam verip borçlu çıkartmasınlar beni
Savcılığa suç duyurusunda bulun
bunun için mahkemeye kadar nası gideyim benim avukatım vsm hiçbirşeyim yok maddi durumumda iyi değil
İyide bunlara gerek yok ki zaten canım dolandırıcılık sebebiyle şikâyetçi olacaksin kimse senden para istemeyecek avukat istemeycek ki
öyle mi ama mahkeme vs olacak onlarla nasıl uğraşıcam 100 tlik ürün için daha az ses getirecek bi yolu yok mu acaba
Tüketici hakları mahkemesi var ya da show haberi çağıracaksin röportaj vereceksin ben dolandırıldim kimse dolandirilmasin diyeceksin karakoldan da şikayetçi olabilirsin bu arada
Tüketici hakları mahkemesine başvur
Tüketici hakem heyeti
orada herhangi bir mahkeme vs için uğraştırmazlar değil mi süreç nasıl işliyor biraz yardımcı olur musun
Ödeme dekontun ile hakem heyetine gideceksin işte orada hazır dilekçe var ya da google dilekçe örneği var doldur boş kağıda git ver
Tüketici mahkemesi