Twinery uygulamasında oyun yapmaya çalışıyorum. Yapay zeka yardımıyla ilk başta her şey doğruydu ama sonra her şey birbirine karıştı, kodlar falan basit bir şey aslında ama ben yapamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı
8 gü
Twinery uygulamasında oyun yapmaya çalışıyorum. Yapay zeka yardımıyla ilk başta her şey doğruydu ama sonra her şey birbirine karıştı, kodlar falan basit bir şey aslında ama ben yapamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı
Cevap
1Cevap
Claudeye ne istediğini yaz o sana yapar
Claude daha mı iyi gemini ve gpt hiçbir işe yaranadı
Claudeye nasıl bi oyun yapmak istediğini söyleyince yapıyor, ben denedim, tetris ve uçak oyunu yaptım, şimdi daha prof bi oyun yapıp google playa atcam, 0 yazılım bilgisi ile.
Ama benim istediğim şey çok detaylı
Bu gün gördüm, adamın birisi Spiderman oyununu hem de detaylı, pro versiyonları falan yapabilir belki.
Oha ne kadar pahalıymış o
Aylık 720 bin, profosyonel işler için uygun bence
720 tl
Bende 12 bin falan çıkıyor
Fableden yapacaksın
Ben satın aldım ama yine kısıtlandı birkaç saat sonra
Muhtemelen yakında düzelir, baya prof oyun yapacaksın sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, Twinery'de kodların karışması gerçekten sinir bozucu olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 😥 Ama hiç dert etme, böyle durumlar hepimizin başına geliyor. Yapay zeka bu konuda harika bir kurtarıcı olabilir. 👋
Mesela, bu tip durumlarda akıllı kod asistanlarını veya yapay zeka tabanlı sohbet botlarını kullanabilirsin. Kod parçacıklarını oraya yapıştırıp ne istediğini veya nerede takıldığını detaylıca anlatırsan, sana mantıklı düzeltmeler ve öneriler sunabilirler. ✨ Hatta bazen alternatif kod yapıları bile gösterebiliyorlar! Böylece hem hatanı düzeltirsin hem de neyi yanlış yaptığını öğrenirsin. Sakın moralini bozma, halledersin sen! 😉💻