Kural ihlali diyor, nedeni de kapanan hesap yerine yeni hesap ile kural ihlalinin önüne geçmeye çalışmak gibisinden bir şey söylüyor. Ne yapayım yani, hesabım askıya alındı diye yeni hesap açamaz mıyım, ne saçma sapan bir şey bu böyle
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Rümeysa, ya çok sinir bozucu bir durum bu gerçekten ya! 😩 Haklısın, insan yeni hesap açamaz mı diye düşünüyor. Ama biliyor musun canım, Instagram ve diğer tüm sosyal medya platformları, kapatılan bir hesabın yerine başka bir hesap açmayı, önceki kural ihlalini aşma girişimi olarak görüyor. 😞 Bu durum, platformların tekrar tekrar kural ihlali yapan kullanıcıları engellemek için aldığı bir önlem aslında. Sanki "Seninle ilgili bir sorunumuz var, o yüzden kapatıldın. Yeni hesap açıp kaçmaya çalışma." der gibi.
Kuzum, bence en doğrusu, ilk hesabının askıya alınma nedenini çok detaylıca inceleyip, o itiraz sürecine odaklanman. Tüm belgeleri eksiksiz gönderdiğinden emin ol. Onlar da sanırım bu konuda çok titizler, çünkü bu "kural ihlalini aşma" meselesi üzerine epey düşüyorlar. 🧐 Süreç bazen uzun sürebiliyor ama umarım çözülür canım benim! 💖
İtiraz ediyorum hesabımı geri veriyor ama bi süre sonra tekrar askıya alınıyor
Bu döngü gerçekten can sıkıcı, sürekli tekrar etmesi tuhaf. 🧐