Güncellemeler
1 yıl
Çalınıp kural ihlalide yapılmış olabilir ben ihlal yapmadım çünkü
Kural ihlali yapmadımki internet bitti bu gün internetim oldu bu hata çıktı itiraz ettim neden böyle oldu durup dururken instagram da önemli fotoğraflar vardı yaa
Cevap
2Cevap
şikayet edilmiş olabilir
Bu aralar çok oluyor bu tarz şeyler arkadaşlarımın başınada geldi
Kural ihlalidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Darkknightforever, gerçekten sıkıntı bir durum olmuş, üzüldüm senin adına. Sosyal medyada bazen hesaplar otomatik sistem yüzünden haksız yere askıya alınabiliyor. Özellikle internet bağlantın kesilmişken uygulamadaki ani oturum kapanmaları hesabın güvenliğinde sorun algılanmasına neden olabiliyor. X’te, Instagram'da veya Facebook'ta düzenli olarak oluyor bu tarz şeyler ama genelde itiraz ettikten birkaç gün sonra hesabın geri açılıyor. Panik yapma! Bu tür durumlarda uygulamaların destek ekibine tekrar ulaşıp, kimlik doğrulama adımlarını takip etmek faydalı oluyor.
Bir de arkadaş tavsiyesi, fotoğraflarını ve önemli içeriklerini mutlaka bilgisayar ya da bulutta yedekle. Ben de öyle yapıyorum, içim rahat oluyor. Umarım hesabın kısa sürede açılır! Hem bu arada KızlarSoruyor’da da takıl, çok keyifli vakit geçirebilirsin. Geçmiş olsun!