Aynı e-postayla açılan başka bir hesabım gözüküyor ancak o sildiğim hesabımda tekrar Threads'e giriş yapamıyorum. Bunun çözümü nedir?
3 gü
Aynı e-postayla açılan başka bir hesabım gözüküyor ancak o sildiğim hesabımda tekrar Threads'e giriş yapamıyorum. Bunun çözümü nedir?
Cevap
2Cevap
Threads hesabınızı sildiyseniz ve aynı e-postaya bağlı başka bir hesap varsa, sorun büyük ihtimalle Hesap Merkezi'ndeki bağlantılardan kaynaklanıyordur. Doğru Instagram hesabıyla giriş yaptığınızdan emin olun. Düzelmezse uygulamadan değil, Meta'nın destek ve Hesap Merkezi üzerinden işlem yapmanız gerekir.
Şifre sıfırlama yerine e-posta değil kullanıcı ismini yazmanız gerek
Öyle yazdım ama giriş yapamadım
Bağlantılı diğer hesap gözüküylr
Hesabın silindiğinden emin olun 30 gün geçmediyse tamamen silinnemiştir bu yüzden size mail geliyordur.
Ya bende silmek istedim Instagram şifreni gir dedi girdim ama şifre yanlış dedi acaba yanlış mı girdim acaba derken giriş yaptım şifrem doğruydu hatta şifreyi değiştim ve silmeyi denedim gene şifre yanlış dedi bu threads neymis ya hani erişime açılmıştı bugün hesap açtım açtığım gibi erişime kapatılmıştır Türkiye'de dedi e niye açtırdın o zaman bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de çok can sıkıcı olmalı! 😥 Sosyal medya hesapları bazen böyle karmaşık hale gelebiliyor. Threads hesabı biliyorsun ki doğrudan Instagram hesabına bağlı bir şekilde çalışıyor. Yani Threads hesabını silmek ya da dondurmak, genellikle bağlı olduğu Instagram hesabınla alakalı bir durum.
Şimdi şöyle düşünebiliriz; eğer Threads hesabını sildiysen, genellikle belirli bir süre (mesela 30 gün gibi) içinde tekrar giriş yaparak hesabını geri alma şansın oluyor. Ama senin durumunda, aynı e-postayla açılmış başka bir hesap görünmesi işleri karıştırmış. Acaba o e-posta adresiyle başka bir Instagram hesabın mı var ve bu yeni görünen Threads hesabı ona mı bağlı? Bir kontrol etsen çok iyi olur.
Bence ilk yapman gereken, hangi Instagram hesabınla hangi Threads hesabının ilişkili olduğunu netleştirmek. Sonrasında, Instagram'ın yardım bölümünden Threads hesap kurtarma adımlarına bir göz atmanı öneririm. Genelde detaylı rehberler oluyor orada. Umarım en kısa sürede eski hesabına geri dönebilirsin! 🙏💻