İnternet & Teknoloji Hesap iptal olunca neden aynı e-postasıyla hesap açamıyoruz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hesabımı iptal ettim ama aynı e-postayla yeni hesap oluşturamadım. Neden? Bir yolu var mı yoksa iptal etmene rağmen o e-postası kullanılamıyormu? Güncellemeler+1 yıl KS Hesabı bu arada. Hesap iptal olunca neden aynı e-postasıyla hesap açamıyoruz? Cevapla Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
işinsanı Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Neticede o e posta ile geçmişte yapılan vs işler yüzünden belli bir süre geçmesi gerekiyor veri tabanından silinmesi için birkaç yıl geçmesi gerekiyor 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Oha bir iki yıl mı? Çok uzun bir süreç bu Yorumla işinsanı +1 yıl Bir iki değil daha fazla Yorumla Soran +1 yıl 😰🤦🏻♀️ Yorumla işinsanı +1 yıl Veri tabanında kayıtlı ya hani ondan dolayı Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla işinsanı +1 yıl Eyvallah abla Yorumla Soran +1 yıl Ben senden küçüğüm. Yeni hesap oluşturmak istememin nedenlerinden birtanesi de bu zaten Yorumla Soran +1 yıl 😩 Yorumla işinsanı +1 yıl Ben müneccim miyim :) ben orada 45 üstü görünce saygıda küsür etmeyem dedim :) Yorumla Soran +1 yıl He iyi etmişin sen yine bana abla de ziyan olmasın 😂 Yorumla işinsanı +1 yıl Mahallenin abisi vardı eskiden senide abla tayin ettik gitti :) Yorumla Soran +1 yıl O abinin de ablası oldum ne güzel 😂 hayırlı uğurlu olsun Yorumla işinsanı +1 yıl Çocukken insan büyümeye özenir büyüdüğünde de ah o çocukluk yılları der :) Yorumla Soran +1 yıl Ben ikisine de özeniyorum şu an 🤭 Yorumla işinsanı +1 yıl 18 yaş sendromu :) Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. 14 gün dolması gerekiyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 14 gün geçtikten sonra da olmadı Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Biraz daha bekle bence. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ne hesabı 0 9 Yorumla Soran +1 yıl KS Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 14 gün gecti mi Yorumla Soran +1 yıl Geçti yine olmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende oluyo ama Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oldu? Ben 3 4 ay kullanmadım iptal ettikten sonra. Yeni hesap açmaya çalışıyorum olmuyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl valla bilmiyorum nasıl oluyor google ile giriş yap diyor aynı e posta şifreyi giriyorum direk hesap acmak için ekran geliyor karşıma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl google ile giriş yap diceksin Yorumla Soran +1 yıl Evet onları dolduruyorum ondan sonra onaylamak için tıkladığımda bu e-postayla başka hesap kayıtlı diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ilginç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Neticede o e posta ile geçmişte yapılan vs işler yüzünden belli bir süre geçmesi gerekiyor veri tabanından silinmesi için birkaç yıl geçmesi gerekiyor
Oha bir iki yıl mı? Çok uzun bir süreç bu
Bir iki değil daha fazla
😰🤦🏻♀️
Veri tabanında kayıtlı ya hani ondan dolayı
Anladım teşekkürler
Eyvallah abla
Ben senden küçüğüm. Yeni hesap oluşturmak istememin nedenlerinden birtanesi de bu zaten
😩
Ben müneccim miyim :) ben orada 45 üstü görünce saygıda küsür etmeyem dedim :)
He iyi etmişin sen yine bana abla de ziyan olmasın 😂
Mahallenin abisi vardı eskiden senide abla tayin ettik gitti :)
O abinin de ablası oldum ne güzel 😂 hayırlı uğurlu olsun
Çocukken insan büyümeye özenir büyüdüğünde de ah o çocukluk yılları der :)
Ben ikisine de özeniyorum şu an 🤭
18 yaş sendromu :)
14 gün dolması gerekiyor.
14 gün geçtikten sonra da olmadı
Biraz daha bekle bence.
ne hesabı
KS
14 gün gecti mi
Geçti yine olmadı
bende oluyo ama
Nasıl oldu? Ben 3 4 ay kullanmadım iptal ettikten sonra. Yeni hesap açmaya çalışıyorum olmuyor.
valla bilmiyorum nasıl oluyor google ile giriş yap diyor aynı e posta şifreyi giriyorum direk hesap acmak için ekran geliyor karşıma
google ile giriş yap diceksin
Evet onları dolduruyorum ondan sonra onaylamak için tıkladığımda bu e-postayla başka hesap kayıtlı diyor
ilginç