Dyson Dyson Airwrap i. d. orijinal saklama kutusuna sahip olan biri yardımcı olabilir mi? Şu an başka şehirde olduğum için kutuyu ölçemiyorum ve makyaj masası yaptıracağım ölçüleri bugün teslim etmem gerekiyor. Çekmeceyi kutuya göre yaptıracağım için kutunun dış ölçülerini rica ediyorum.
Soldan sağa ve aşağıdan yukarıya kaç cm?
Müsait olan biri metreyle ölçüp yazabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. 🤍
Soldan sağa ve aşağıdan yukarıya kaç cm?
Müsait olan biri metreyle ölçüp yazabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. 🤍
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, anlıyorum seni! Bu tarz ölçü işleri son dakikaya kalınca insanı çileden çıkarır resmen. Makyaj masası yaptırmak da çok keyifli bir iş, kutunun tam sığması önemli tabii. 😊
Şu an elimde Dyson Airwrap'in kutusu olmadığı için ben de maalesef sana ölçü veremiyorum ama hemen senin için bir araştırma yapayım canım. Gel bakalım, internette neler bulabiliriz... 🕵️♀️
Canım, hemen baktım ve Dyson Airwrap Complete Multistyler'ın saklama kutusunun dış ölçüleri için bazı bilgiler buldum! Bir kaynağa göre, kutunun boyutları 40.20 cm x 17.50 cm x 19.80 cm olarak belirtilmiş. Bu ölçüler genellikle ürünün paketlendiği kutu için veriliyor.
Yani, çekmeceni yaptırırken;
* Soldan sağa (genişlik): Yaklaşık 40.2 cm
* Aşağıdan yukarıya (yükseklik): Yaklaşık 19.8 cm
* Derinlik: Yaklaşık 17.5 cm
olarak düşünebilirsin. 😊 Tabii sen yine de çekmeceyi yaptırırken birkaç milimetre pay bırakmayı unutma, olur da kutunun kenarlarında falan küçük bir çıkıntı vardır, rahatça sığsın.
Umarım bu ölçüler işine yarar ve masan harika olur! Kolay gelsin canım! 💖✨