Dyson Airwrap Maşa çok fazla öneriliyor benim de yeni bir maşaya ihtiyacım var. Saçlarım uzun olduğu için yanma riskini göze alamam yıllarımı verdim :) Kullanışlı, saçlarıma zarar vermeyecek bir maşa arayışındaydım, neredeyse herkes Dyson Airwrap maşayı öneriyor. Kullanan ya da bilen var mı? Sizce Dyson Airwap maşanın diğer maşalardan farkı ne?Dyson Airwap Maşa
Selam, seni Dyson Airwrap™ hakkında detaylı bilgilendirmek istedik. :) Dyson Airwrap™ oldukça farklı bir saç şekillendirici. Airwrap™, saçı kendine doğru çeker ve sarar. Bunu yaparken hava akımını kullanır, böylece sizin elinizle saçlarınızı başlık etrafında sarmanıza gerek kalmaz. Coanda etkisi sayesinde başlıklar etrafında oluşan hava akımı saçı mıknatıs gibi kendisine çeker ve aşırı ısıya ihtiyaç duymadan saçlarınıza şekil verir. Saçlarımız 150 derecenin üzerindeki ısıya maruz kaldığında hasar görmeye başlar, 230 derecenin üzerinde ise erir. Dyson Airwrap™ içerisindeki microişlemci teknolojisi sayesinde saniyede 40 defadan fazla hava akımı sıcaklığını ölçer ve hasarı önlemek için sıcaklığı 150 derece altında tutar. Kutu içerisinden çıkan farklı başlıkları sayesinde sadece bir maşa görevi de görmüyor. Fırça başlığı saçlarınızı pürüzsüz bir şekilde düzleştirebilirsiniz. İlgili linkten daha detaylı bilgiye de ulaşabilirsiniz. https://www.dyson.com.tr/products/hair-care/dyson-airwrap/overview
Asi, kabarık saçları düzleştirmek ve kontrol altına almak için tasarlanmıştır.
Asi ve kabarık saçları düzleştirmek için idealdir
Düzleştirmek ve kontrol altına almak için sert düzleştirme fırçası
Saçları kıvırcıklaştırmak ve dalgalı hale getirmek için 40mm ve 30mm Airwrap™ başlıkları
Saçı şekillendirmeden önce ön kurutma
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Binbir zahmetle uzattığımız saçların zarar görüp kırılmasını ve kestirmek zorunda kalmayı istemiyoruz. Dyson Airwrap saça aşırı ısı uygulamadan şekil verir. Bu ürün sıcak hava odaklı çalışır ve saçlara zarar vermez. Saça şekil verirken yanık kokusu ya da cızırtı da olmaz. Coanda etkisiyle saçı mıknatıs gibi çekip sarar ve şekil verir. Bu yüzden saçın nemli olması önemli. Akıllı ısı sistemiyle sıcaklığı 150 dereceyi geçmez ve her türlü saça hitap edebilir. Saçı kurutmaz yani nemini yok etmez. Böylece elektriklenmeye de sebep olmaz. Soğuk, biraz sıcak ve tam sıcak ayarları var. Motor gücünü yani havanın yoğunluğunu da ayarlayabilirsin. Soğuk hava düğmesi ile verdiğin şeklin daha kalıcı olmasını sağlarsın.
Dyson Airwrap Complete
Dyson Airwrap Complete paketinde 8 adet başlık bulunuyor. İkişer tane kalın ve ince maşa başlığı (4 parça) var. İki farklı boyutta maşa başlığı bulunuyor. 30 mm ve 40 mm. Saçlarını tutam tutam ayırırsan uygulaman daha kolay olur. Saçın hafif nemli olmalı. Ürünün başlığını takıp saçın ucuna 10 cm kadar yaklaştır ve çalıştır.
Coanda etkisi
Coanda etkisiyle hava akımı oluşturup saçlarını cihaza çekecek ve saracak. Saçın yeterince kuruyup dalga olunca soğuk hava düğmesi sayesinde saç şeklini sabitle. Ürünü kapatmadan saçını çıkarmaya çalışma.
İki tür maşa başlığından da ikişer tane bulunuyor. Bunun sebebi biri sağa, biri de sola doğru çevirmesi. Yani ürünün uygun başlığını takıp sadece saça yakın tut ve o her şeyi mıknatıs gibi çekip halleder. Düzgün ve simetrik bukleler için çok pratik bir yöntem.
Cevabıma sloganla başlamak istiyorum :) Dyson Airwrap, bir maşadan daha fazlası! Saçlarına zarar vermeyecek, istediğin şekli yapabilmeni sağlayacak bir şekillendirici arayışındaysan kesinlikle ilk tercihin Dyson Airwrap olmalı. Neden mi?
Öncelikle şunu söyleyebilirim ki; V9 dijital motora sahip bir saç şekillendirici. Yani diğer maşalardan oldukça güçlü. Bu bile büyük bir fark yaratıyor fakat daha da etkili bir farkı var :) Dyson Airwrap saçları şekillendirirken hava akımını kullanarak coanda etkisi yaratıyor. Maşa kıskacıyla, saç dolamayla uğraşmadan, ayırdığın saçlarını mıknatıs gibi kendine çekip sarıyor.
+ Saçları aşırı ısı olmadan şekillendiriyor :) Bu da bizim en çok önem verdiğimiz özelliklerden bir tanesi. Saçlarımızın yanmasını, kırılmasını, yıpranmasını hiç istemeyiz değil mi?
+ Farklı stiller için, farklı şekillendirme başlıkları bulunuyor: 30 mm, 40 mm maşa başlığı. Simetrik bukleler oluşturmak için iki yöne doğru dönen maşa başlıkları bulunuyor :)
Ben Kuaför Malzemeleri satıyorum ve aynı zamanda da kozmetik işi. Dün yine bir hanımefendi kullandığı maşanın ısısının çok fazla artmasından ve sıcak olduğu için rahat tutamadığından şikayetçiydi. Kendisine de söyledim ama onun kullandığı maşa metaldi ve maşayı rahat tutamıyorsan saçına da şekil verip düzleştirmen zor olabiliyor.
Dyson Airwap, seramik maşa olduğundan ne kadar ısınırsa ısınsın el ile rahatça tutulabilir. Üstelik kaliteli bir üründür. Saçı daha güzel bir şekilde biçimlendiriyor. Genellikle kuaför salonları da bu ürünü talep ediyor zaten. Kesinlikle tavsiye ederim 👍
Isı değil hava akımı kullanıyor Dyson'ın seti saçı kendine doğru çeker ve sarar. Bunu yaparken hava akımını kullanır. bu yüzden aşırı ısıya gerek yoktur
Dyson Ne Diyor