Dyson Airwrap Multi‑Styler Complete Uzun

Dyson Airwrap i. d. Saç Şekillendirme ve Kurutma Seti

Dyson Airwrap Multi‑Styler Complete Uzun

Dyson Airwrap i. d. Saç Şekillendirme ve Kurutma Seti
Bende id modeli var kendisiyle ask yasıyorum uzun zamandır kullanıyorum her kullanısımda daha güzel oluyor sürekli sacını nasıl yapıyorsun diye soruyorlar birde benim sac asırı uzun hem kurutup hem bu kadar kısa sürede sekillendiren baska ürün yok diger modelleriyle farkını bilmiyorum ama bu kadar memnun oldugum için acaba alsam mı diyorum da hepsi aynı iş goruyor şekillendiriyor farkı ne olabilir ki ben cesit cesit baslıklarını da aldım bir Dyson parası daha bayılmış oluyorum zaten
Yeni çıkan modelini mi aldınız hocam
Yeni dedigimiz 2 yıl oldu alalı sevgililer günü müydü yılbası mıydı neydi mat kırmızı modeli cıkmıstı limitli üretim onu almıstm id modeli
Saçların omuz hizasından daha uzunsa kesinlikle Complete Long modelini tercih etmelisin; uzun başlıklar sayesinde saçlarını çok daha hızlı ve kolay şekillendirebilirsin. Ancak saçların daha kısaysa standart model hem yeterli olacak hem de kontrolü daha kolay sağlayacaktır. Genel kullanım ve gelecek için Long versiyonu genellikle daha avantajlı bir yatırım olarak görülüyor.
Güzel kızım, bu iki set arasındaki fark aslında saç uzunluğuna göre değişiyor 😊✨ Uzun saçların varsa “uzun uçlu” olan set çok daha rahat ve hızlı sonuç veriyor; saç uçlarını daha iyi kavrıyor ve dalgalar daha düzgün çıkıyor 💕 Orta–kısa saçlarda ise standart uçlu set fazlasıyla yeterli oluyor. Saçların omuz altındaysa uzun uçlu olanı seçmen daha mantıklı olur canım 🌸
Cevap
2Cevap
Uzun saçlar için Dyson Airwrap Multi‑Styler Complete Long modeli tek başına bile çok işlevli, ama ben uzun sürerek kullandığımda saçım biraz kurudu; drbeauty yoğun onarıcı maskesiyle tekrar nemli ve parlak hâle geldi.
Tesettürlü biriyim
Babyliss mantıklı ama seçeneklerde yok. Dyson cidden çok para. O paraya ortalama 2 bin tl civarından olsa 10 kez (belki daha fazla) saç bakımı yaptırılır
Ben kullananları gördüm memnun değiller
Bende herkesin memnun olduğunu gördüm deki gibi internet fenomenleri alıyor
Saçı yıpratıyor kurutuyor ve kırıyormuş
Bu düzleştirme fön maşa her ne olursa olsun soğuk sıcak fark etmez ne kadar ısı koruyucu kullansan da saç her türlü zarar görüyor
Çoğu kişi soğuk hava üflüyor sıcak uflemiyor bir şey olmaz düşüncesi ile alıyor ama saçlara soğuk hava üflesede yine de zarar veriyormuş yani. Gidipte bir daysona bilmem kaç bin lira vermem o yüzden
denemek kullanmak gerek
Araştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?