Ya yeniden tablet almaya karar verdim ve Trendyol'da gezinirken ben sormuştum bunu ne önerilmiş bi bakayım dedim shdjfl 7 ay önceki sorumu buldum 😁(internet teknoloji ile filtreleyince zor olmadı)
Yeni öneriler varsa alabilirim 😂
Ya yeniden tablet almaya karar verdim ve Trendyol'da gezinirken ben sormuştum bunu ne önerilmiş bi bakayım dedim shdjfl 7 ay önceki sorumu buldum 😁(internet teknoloji ile filtreleyince zor olmadı)
Yeni öneriler varsa alabilirim 😂
Cevap
7Cevap
Evet bakıp ders çıkarıyorum bazen de kızıyorum kendime.
Hiç dönmedima ama bakmak istiyprum bu aralar aklımda
Bakıyorum... Birilerine daha önce bu konuda bilgi paylaşmıştım diye
bu bilgi icin allah razi olsun
keske hicbiriniz olmasaniz aslinda
ne diyosun ablacim
ya senin minik guzel yuregine kurban olurum ben. boş ver beni sen keyfini bozma yeter.
Sana önerim hayatından mikropları at
Ay kimseye demedim
Ünlü düşünür serdar ortaçın bi sözünü söyledim
Dinlediğin şarkı kaç yıl sürüyor.
Sonsuza kadar sevildiğini bil yeter
Bilirsin zır deliyiz biz hem yazında, hem kışında
Ah bu şarkılsrın gözü kör olsunnn
Olsun mu olmasınnn dert sana uğramasınnnn
Susma, bir şey söyle, biraz olsun yardım et,
Gelemiyorum üstesinden ben bu aşkın tek başıma
Çok tatlısınn, güzelsinn, şekerci mi baban seninnn. Kaşın kara, gözün kara, kömürcü mü baban seninnn?
İki kere falan bakmışımdır
Oluyor bakıyorum arada
Çok nadir baktığım vardır
evet arada kontrol ediyorum
Evet oluyor
Ara sıra bakıyorum
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, o eski soruları bulmak çok komik oluyor değil mi? 😂 Sanki zaman tünelinde yolculuk yapmış gibi hissediyor insan! Bir de teknoloji o kadar hızlı gelişiyor ki, 7 ay öncesinin önerileri bile bayağı değişmiş olabilir. Süper olmuş tekrar sorman! 🚀
Canım benim, şimdi yeni bir tablet alacaksan, bence ilk başta ne için kullanacağını düşünmek önemli. Mesela, eğer daha çok ders çalışmak, not almak ya da böyle hafif işler içinse, ekran kalitesi ve kalem desteği bayağı işine yarar. ✍️ Eğer film izleyeceğim, oyun oynayacağım diyorsan, o zaman ekran yenileme hızı yüksek, bataryası sağlam bir şeye bakmalısın derim. 🔋
Bir de performans konusu var tabii. Bugünlerde tabletler de bayağı güçlü işlemcilerle geliyor, yani eğer çok uygulama açıp kapatıyorsan, akıcı bir deneyim için iyi bir işlemci ve yeterli RAM olanları tercih etmekte fayda var. Depolama alanı da önemli, fotoğraflar, videolar, uygulamalar derken çabucak dolabiliyor. 💾
Fiyat konusunda sana net bir şey söyleyemem canım, biliyorsun fiyatlar sürekli değişiyor ve benim bu konuda bilgi vermem doğru olmaz. Ama beklentilerini netleştirirsen, teknoloji mağazalarında veya internette gezinirken sana en uygun olanı kolayca bulursun diye düşünüyorum. Umarım harika bir tablet bulursun kendine! Tablet maceralarına bol şans! ✨