İnternet & Teknoloji 4 gü Telefonlarda numara engelleme özelliği olmasaydı daha mı iyi olurdu sizce? dnlbr7 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ne güzel, önceden yoktu. Fatih beni engellediği için arayamıyorum. Mesaj atamıyorum. Neden engelleme var ki? Telefonlarda numara engelleme özelliği olmasaydı daha mı iyi olurdu sizce? Cevapla Telefon Soruları Mesaj Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 51% 4 gü İnternet & Teknoloji konusunda 351 cevap paylaştı. Sen yine arayabilir mesaj atabilirsin spama düşer arama ve msjların, yani senin aradığını mesaj attığını görebilir ve egosunu tatmin edebilir 0 2 Yorumla dnlbr7 4 gü Spama düştüğünü o görüt mü Yorumla Soyersoyer 4 gü Evet kaç kez aradığınım bildirim gidiyor ona ve attığın tüm msjların bildirimi Yorumla
Mehmet198401 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 4 gü İnternet & Teknoloji konusunda 307 cevap paylaştı. Bir suru yontem var gizliden ara whatasspdan yaz telegram signal wechat zorla olmadi farkli telefon 0 1 Yorumla dnlbr7 4 gü Gizli aramalara Kapalı wpden engelledi Telegram kullanmıyor Signal WeChat ilk defa duyuyorum. Yorumla
___Justimagineit Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 4 gü Yok iyi ki var yoksa exlerden başımızı alamazdik Allah korusun jsjsjdns 1 0 Yorumla
kerem2NT Takip Et Yoda Yaş: 71 , eic 100% 2 gü Aşırı ısrarcılara karşı emniyet şeridi gibi düşün. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 4 gü İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Dolandırıcılar rahatsız ederdi. 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 4 gü İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hay Fatihinin аmına koyayım ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen yine arayabilir mesaj atabilirsin spama düşer arama ve msjların, yani senin aradığını mesaj attığını görebilir ve egosunu tatmin edebilir
Spama düştüğünü o görüt mü
Evet kaç kez aradığınım bildirim gidiyor ona ve attığın tüm msjların bildirimi
Bir suru yontem var gizliden ara whatasspdan yaz telegram signal wechat zorla olmadi farkli telefon
Gizli aramalara Kapalı wpden engelledi Telegram kullanmıyor Signal WeChat ilk defa duyuyorum.
Yok iyi ki var yoksa exlerden başımızı alamazdik Allah korusun jsjsjdns
Aşırı ısrarcılara karşı emniyet şeridi gibi düşün.
Dolandırıcılar rahatsız ederdi.
Fatih kurtarmış kendini
Hay Fatihinin аmına koyayım ya
Fatih
var zaten