İPhone 17’de SMS iletildi bilgisi tam olarak ne gösteriyor, uçak modunda olduğumu anlar mı?

Arkadaşlar iPhone 17 Pro kullanan bir arkadaşım var. Ben Android İnfinix kullanıyorum ve ben telefonumun WhatsApp internetini kapattım, yani ne mesaj atabiliyorum ne de mesajlar bana geliyor. Proxy yardımı ile her neyse bu kişi de bana SMS attı, internetin mi gitti kanka yazdı. Ben de mesaja bakmadım, direkt olarak telefonu uçak moduna aldım ve wifi açtım ama hâlâ WhatsApp internetim kapalı ve hani uçak modunda olduğu için biri arayamaz, biri SMS atamaz. O kişi mesela iPhone'da bana SMS attığında benim telefonumun kapalı ya da açık olduğunu öğrenebiliyor mu, yani uçak moduna alıp almadığımı, baloncuk rengini değiştirebiliyor mu veya altta yazıyor mu? O ilk attığı SMS'ten sonra başka bir SMS attıysa hani böyle ilk attığı SMS'in altında iletildi, sonra attığı bir SMS varsa ona da iletilmedi yazıyor mu iPhone 17 iPhone'larda? Yani kısaca emin olmak için model veriyorum, korkuyorum.
İPhone 17’de SMS iletildi bilgisi tam olarak ne gösteriyor, uçak modunda olduğumu anlar mı?