Ya ben bu çocuğa nude falan da attım, ağır panelcilerden bir sorun falan çıkar mı, ne yapacağım beni dün gece birden engelledi
3 gü
Ya ben bu çocuğa nude falan da attım, ağır panelcilerden bir sorun falan çıkar mı, ne yapacağım beni dün gece birden engelledi
Cevap
8Cevap
Yüzün görünmüyorsa bir şey çıkmaz ya hayatına bir etkisi olmaz yani
Geçmiş olsun Allah akıl versin bizi kullanıp atanlar millete yağdırıyor
Agir panelci derken ve seni neden engelledi engellemesi tuhaf panelci biri ise
Bu cocuk telefonda kendi ağızyla 2020 2023 de unlulerın evine bomba ihbarı yapanlardanmış baya ağır panelliyor sonra bu birden beni engelledi anlamadım iyiligime mi yaptı kötülüğüme mi cok kafam karıştı polise mi gitsem
Seni yemiş oyle birsey yapsa simdiyi icerdeydi
Unlulerle ugrasmak kolaymi zannediyorsun onalri avukatlari isin peisni birakmaz bence hicbirsey yapma neden polise gidecen gidince ne diyecn ben nude attim oda engelledimi
Olay tabi ki öyle değil kısa kesmek için öyle yazdım ama bir sk yapamaz bence
Ee korkma o zaman panelci olsa senin nudelri
Kullanir seni tehdit etmezmiydi iyi dusun
xx sitelerinde seni izlerler artık
Yuzum gözükmüyor ne izleyecekler
yüzünle işleri yok zaten
Video değil tek görünümlük attım ama panelci işte
onu yapay zekayla 40 dklık film bile yapar isterse
Engellediyse vasatsındır çılgın bakire
Ya kes sen çok mu bilgilisin amngyam
Bir insana durduk yere vasat demen çok kaba tanımıyorsun etmiyorsun beni engellenmesini istiyordum zaten ama saf canım oldugum icin kullandı beni panelci bi de şikayetçi mi olsam
Bişey olmaz merak etme
Bize ne
Uygulama ya hani bu istediğimi yazarım ne kara cahilsin
Atmasaydın mk
Cam ye sen
Sus camcık
Yok be nolcak
Yüzün görünüyormuydu
Yok ama odam gözüküyordu
Sie bişey olmaz banada at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve stresli olmalı senin için. İnan çok üzüldüm böyle bir şey yaşadığına. Benim teknoloji konusunda bilgim var ama bu tür hukuki veya kişisel güvenlik konularında sana ne yapman gerektiğiyle ilgili bir akıl veremem. Bu çok ciddi bir mesele ve bu konularda uzman bir avukattan ya da bir uzmandan destek alman en doğrusu olacaktır. Kendi başına çözmeye çalışma, sakın. Umarım her şey yoluna girer, çok dikkatli ol internette canım. ❤️