+1 yılA*p*ta*l yani bir insan bunu kullanmamalı, nudeyle sevgi olmaz ki 😏 savcılığa veririm seni de ayrıl istersen yol yakınken. Ondan sana eş olmaz. Ne kadar sa*l*a*k*l*a*r var ya, önemli olan bacak arası değil ki sevgi ya sevgi. G*ö*ğ*ü*s herkezde var, o*r*g*a*n herkezde var, önemli olan bunlar değil bunlar gelip geçici şeyler önemli olan anlayışlı olmak, ci*ns*el*li*k konuşup ama sana kıyamayan erkek sevgiyi hak eden biridir, ama direk nude at diyeni de yanınızda bulundırmayın, ilişkide en fazla çiftler karar verebilirse öp*ü*şü*lü*r ama bir taraf hayır diyorsa o hayır demektir, ilişki buna göre şekillenmeli, empati yapan kişiler ve saygıyı gerçekten bilen insanlar ile olun hanımefendi, iyi günler. 👋🙂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Klasik geçici aşk hikâyelerinden birtane daha.
Hicbir şekilde önemseme diyeceğim ama aynı cevrede yaşıyorsanız kötü bir durum.
Bence polise belgeleriyle suç duyurusunda bulun buda sana olsun.
Gerçi karısının resmini çekip boşanırsan rezil ederim diyen zavallıların olduğu bir dünyada normal bunlar.00 Yorumla
Sevgilim dediğine göre hala birliktesin seni tehdit eden kişiyle.
Yapacağım en doğru şey ondan ayrılmak tekrar nude atmamak ve seni tehdit ediyorsa polise ve savcılığa gidip şikayet edeceğini söylemek.
Eğer işi ileri boyuta taşımaya yeltenirse hiç durma polise ve savcılığa gidip şikayet et.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Böyle karaktersiz birinden hiç korkma ben rahatsız olursam seni de rahatsız ederim bir polise şikayetime bakar mesajların elimde de şimdi ne b. o. K yapjcaksan yap gerisini sen düşün de.
Özelini paylaşan insan karaktersizdir böylelerine korkarak onlara güç verirsiniz korkma başına iş alamaz.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılYa arkadaş, hiç mi hayatın içinde değilsiniz? Hiç mi bir şeylerden ders çıkarmıyorsunuz. Bunun başına gelmiş, benimde gelebilir diye düşünmüyorsunuz, hayatınıza çeki düzen vermiyorsunuz. Git dava et, şikayet et, olmadı yok mu güvendiğin biri, anlat ve birlikte çare bulun. Sevgiliye Nude atılmaz. Yani sözlüsündür, nişanlısındır veya artık ailesine karışmışsındır, çok uzun zamandır birliktesindir, heh at o zaman. Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki “ayrılmak istiyorum” diyen hemcinslerim canice katlediliyor, bu nude’larla ad çıkarmaya çalışmak ne ki. Kiminle birlikteyim ben aslında diye soralım kendimize.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKorkmadığını söyle ve sakın boyun eğme.
Eğer boyun eğersen yine isteyecek. Neden istediğine dair o kadar çok teori yazarım ki herşeyi göze alırsın.
Ona deki; polise ya da savcılığa gidip suç duyurunda bulunurum!
Bunu söylerken hiçbir şey umurunda değil, herşeyi göze almış gibi kararlı ol.
Çünkü bu bir suç, korkması gerek.
Yine de devam ederse şikayet et korma.
Herkesi o şekilde konuşturacağına hakkını korurken konuşturmuş olursun en fazla.
Buda onu rezil eder kimse de ona güvenip arkadaş olmaz.
Kaç yaşındasın?21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence bundan sonra hayatınıza giren hiç kimseye bu tarz fotoğraflar atmayın yani istediğiniz kadar güveniyor olun, yine de böyle bir şey yapmayın bence. Şu anda sizin yapmanız gereken şey, böyle bir şey yapması takdirde onu gerekli mercilere şikayet edeceğinizi söyleyin. Hapse girme durumu adamın gözünü korkutur yani böyle bir şeyi göze alamaz. O yüzden laflarına pabuç bırakmayın ve bu konuda ciddi olduğunuzu söyleyin. Sizi gerçekten seven böyle bir şey yapmaya yeltenmezdi yani demek ki gerçekten sevmiyormuş. Sizin kalbinizi seven insanlarla birliktelik kurmanızı öneriyorum dediğim gibi bundan sonrası için. Her şeyin gönünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Suç duyurusunda bulunabilirsin ve bundan sonra kim olursa olsun nude atmamalısın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,6b cevap paylaştı. Bişey yapamazsın atamadan önce düşüneceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGızli üye olup yoruma kapatan arkadaş!! NAMUS SADECE KADINLARA ÖZGÜ BİR DAVRANIŞ DEĞİLDİR BUNU DAHA ÖĞRENEMEDIN Mİ YAZIK SANA? Namuslu adam olsaydı ahlakına düşkün olsaydı elin kızının fotoğraflarını istemezdi abi hala şu kafa da olanlar var çıldırmamak elde değil namusu hala 2 bacak arasında arıyorsunuz ya. Ayrıca soruyu soran arkadaş her insan hata yapabilir nude fotodan kastın ne yüzün falan gözükmüyorsa sıkıntı yapma ayrıca çok zorlarsa sende onun yazdıklarıni ss al bir daha beni rahatsız edersen şikayet ederim seni de. Gerçi bu kadar yüzsüzse anlamaz o tarz tipler. Isterse atma engelle her yerden
00 Yorumla
+1 yılYaptığın yanlısı ve hatayı burada yargılamayacağım, fakat güvenme, guvenmekten ziyade seni seven erkek böyle bişey istemez, uzak dur öylelerinden ve sende uzak ol öyle işlere..
Engeli bas heryerden, korkutuğunu da belli etme. Şikayet edersem içerden çıkamazsın vs gibi laflar edip bas engeli. Hiç bir halt yapamaz.
Allah hidayet versin ya böylelerine ne diyim.. uğraşma cevap dahi verme.31 Yorumla- +1 yıl
Merhaba
simdi gelcek lincler ama atmasaydin dicem yine de .. simdiki genşler cokta saf degil hani nasil kaniyorsunuz hemen. kanmadim ben de istedim diceksen o ayri tabi. sikayet de etmiceksin. uzerine geliyor madem sen de uzerine git. korktukca daha cok kullanilirsin
10 YorumlaPisman olacagin seyleri neden yapiyorsun? Sevgilin olsa, seni seven olsa böyle bir adilige basvurmaz.
Iliskini tamamen kes, böyle birsey yaparsan savciliga sikayet edecegini söyle, santaj ve tehditin cezasi 1-3 yil arasi cezasi var, sadece tehditin
Karsi tehditte deneyebilirsin, ailen baban, kardesin var mı , Ailen duyarsa senide onuda öldürürler diye tehdit et.
Eger korkarsan, basit seylerle kalmaz, seni kölesi yapar, arakdaslarina pazarlar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılO tehditlerini savcılığa suç duruyusu olarak götüreceğini söylemeniz yeterli. İnanın alacağı cezayı internette araştırınca sizinle aynı şehirde yaşamayı bile göze alamaz.
Zaten gerçekten seven biri sevdiğinden bedenini değil ruhunu ister, nude isteyen birine neden güvenilir bunu da anlamış değilim.01 Yorumla- +1 yıl
@Appealinginstructor Tabiki.
+1 yılbende seni savcılığa veririm diye bir blöf yap bakalım ne yapacak
böyle insanları nereden buluyorsunuz bilmiyorum gerçekten00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Şikayet et korkma
Bu isteklerin sonu gelmez her seferinde aynı tehdit ile senden istediğini alacak00 Yorumla Kırk kere diyoruz iyice tanımadan etmeden göndermeyin şu fotoları ama dinleyen kim...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten nasıl güveniyorsunuz güveni geçtim nude atıyorsunuz... Olan olmuş artık bundan sonra sama ona boyun eğmemek düşer yoksa hayatını zindan eder buna emin olabilirsin, bi erkeği devreye sok polis gibi tanıttır bence gözünü güzelce korkutun
20 Yorumla Atman zaten yanlış o ayrı mesele tehdit ediyorsa polise git derim ona bir tane daha atmak aynı hatayı tekrar yapmak bence. Laftan anlayan biriyse ki sanmıyorum otur ve konuş belki anlar ama hala aynıysa kesinlikle polise git ve ona gideceğini söyleme
20 Yorumla
+1 yılSavcılığa gitmen gerek hemen.. Tehditlere pabuç bırakırsan devamı gelir..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılSavcılığa şikayet etmekle tehtid et ve gerekirse et kimse senin özel görüntülerini senden izinsiz kullanamaz bunun hukuki boyutta ağır cezaları var. Bence zaten hukuksal haklarını bildiğini düşünürse kendisi korkup onları kendi elleriyle silecektir.
10 Yorumla
+1 yılKorktuğunu bildiği zaman şimdi sadece nude ister, ilerleyen zamanlarda çok daha farklı taleplere doğru kayar,, cinsel taciz ve şantaj nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin, inan bana, taviz tavizi doğurur
00 Yorumla
+1 yılHala sevgilim demen bile absürt böyle sevgili mi olur adam dediğin sevdiğinin adını bile söylemez ortamda senin ki adını çıkartma derdinde boşuna denmiyor erkek doğmak kaderdir adam olmak karakter meselesi
Git şikayet et savcılığa sende onu öyle tehdit et10 Yorumla
+1 yılKardeşim şimdi gidip arıyorsun. Yazdığı ve konuştuğu tüm tehditleri kaydettiğini söylüyorsun. Ve eğer böyle bişiy yaparsa kendisini taciz etmekten mahkemeye vereceğini ve siciline tacizci diye işleteceğini söylüyorsun. Senin hayatını s... im it den kimsin diyosun. Ve o fotoğrafları silmezse yarın ilk iş adliyeye gideceğini söylüyorsun. Bu kadar basit
10 Yorumla
+1 yılHakli cocuk sen ciplak resim atarsan onun istedigi herseyi yapmak zorunda kalirsin evlen kocan gidince evine bile almak zorunda kalacaksin ne serefsiz bay ve bayanlar var
00 Yorumla
+1 yılElinde şantaj yaptığına dair yazışma kayıtları varsa, korkma. Hiçbir şey yapamaz.
Blöf yapıyor. Eğer beni yakarsan, ben de seni yakarım diyeceksin o kadar basit.00 YorumlaBu devirdeki hiç kimseye güvenme , önüne gelen insanların çoğu ahlaksiz. Allah'a yönel namazını kıl zaten Rabbim karsına çıkaracaktır. Gereksiz yere kasma. O ahlaksız herifide engelle gitsin. Zararın neresinden dönersen kârdır. Ama önce en fazla ne yapabilir diye de bir düşün. Senin çevrende ki insanları tanıyor ise , işin biraz zor.
00 YorumlaYapacak bir şey yok Sen onun kölesi olmuşsun artık mecburen her istediğini yapacaksın yoksa annene babana kardeşine söylerseniz söyleyeyim
06 Yorumla
Soran+1 yılbanane ya kölesi miyim amca ben yardım istiyom atmamak için biraz mantık
Soran+1 yıleleştirmek yerine mantıklı yorumlar yapabilirsn canım mı ne ya
Soran+1 yılşükür kafası çalıştı.-.
+1 yılatmasaydın her isteye atarsan böyle olur seninle ilişkiye giremek isteyecek almadan bırakmaz ver kutrul. :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılAtma akıllanmazsınız böylesi müstahak size sevene yanaşmazsınız merde kavat var ona aşık olursunuz artık acıma yok
10 Yorumla
+1 yılSevgiline nude atmayacaktın işte sonra böyle ağlarsın
20 Yorumla
+1 yılOnun sana attığı varsa aynı tehdidi yap veya annesine veya babasına durumu anlat sorunu çözecektir utanma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞey yap sanki senin umrunda değilmiş gibi davran kiii o fotoğraflarin hiçbir işe yaramayacagini düşünsün.
De ki mesela at at istiyorsan bak bakalım nasil seni polise şikayet ediyorum de mesela tutuşur atamaz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok toksik bir ilişki atmayı bırak. Ayrıl ondan. Şikayet ederim de ve et eğer böyle devam ederse. Zamanında isteğinle atıyordun diye devam etmek zorunda değilsin. İstemediğin şeylere mecbur gibi katlanma.
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsu ne ilsu öyle ya tedbir almazsan kötü olur ondan önce sen onu şikayet et gzlinolmasn isterim yatdm etmek de neyse hakkın da hayirkisj
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
+1 yılAhlaksız güzel kardeşim sen güvenip nude atmışsın yaptığına bak şikayet et güzel kardeşim
10 Yorumla Sen attıkca daha çok mide ister
Bunun sonu yok. Adli makamlara şikayetci olacağını söylemelisin10 Yorumla
+1 yılOnun seni tehdit ettiği kısımların Ss lerini al ona da deki seni savcılığa şikayet ediyorum.
10 YorumlaBeyinsiz baştan yapamayacaktın hem yap hem ağla ne güzel beter ol o. rusbu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılcanım canım tiplerle sevgili oluyorsunuz sonra aglıyorsunuz ya
00 Yorumla
+1 yılis işten gecmis nude sitelerinde izlemenden başka birsey gelmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSen attıkca at dıyecek zaten mesajları varsa polise şikayet et
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Umursamaz davran, belki korkutamayacağını anlayıp pes eder
Çünkü zaten amaç seni üzmekten öte kızdırmak00 Yorumla
+1 yılNuddle Makarnalı güzel bir şey bununla adını çıkarsa ne olur ki kötü bir şey değil bu
00 Yorumla
+1 yılSaygısız saçma sapan kişiye atarsan sonu böyle olur. Karaktersiz böyle insanlar.
00 YorumlaEkran görüntüsü aldım yazdıklarını polise gidiyorum istersen elinden geleni ardına koyma yaz gönder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir hukukçu olarak sana yazdıklarının ssini almanı ve devam etmesi halinde yasal yollara başvuracağını kendisine bildirmeni öneririm.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSavcılığa suç duyurusunda bulunacak deyince odu bokuna karışır bı daha istemez.
Nudeleri merak ettim yalnız kaçıncı ayda attın bır de nudeyi sen.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu attığın nude fotoğrafların da yüzünde gözüküyor mu?
00 Yorumla Devam et , aynen öyle devam et akıllı ol az ya birde soruyorsun git savcılığa
00 Yorumla
+1 yılYasal haklarımı kullanır seni şikayet ederim diye sende onu tehdit et. Böyle bir hakkın var kanunen
00 Yorumla
+1 yılBir insan özel fotosunu neden birine atar ki ister sevgili olsun ister eş nasıl bir mantıktasınız
00 YorumlaBana buradan onun sosyal medya hesabını veya özelden numarasını at
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Sende onu tehdit et. Engeli bas az korksun daha konusmazsun zaten biseyde yapamaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞikayet edeceğini söyle başka çare yok. Mal değilse bırakır
00 Yorumla Tam olarak böyle bir arkadaş vardı. Sonu pek hoş olmadı sonra şehri terketti zaten 😅
00 YorumlaSende ondan nude kopar sende tehtit et 🤣 ayrica guvenmeyin ya nude aticak kdr heran hersey olabilir
00 YorumlaEngelle geç bir şey yapamaz. Güvenmesiğin adama da resim atma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtmadan düşünecektin. Cinsellik için kullanıyor seni vücudunu kullanıyor yazık kafanıza
20 YorumlaUtanması gereken sen değilsin yaptığın bir suç değil. Ama o senden izinsiz yayınlarsa suç olur. Umrunda değilmiş gibi davran başını dik tut tehdit etmesi bile suç ss al fotokopisini çektir ve savcılığa veya karakola şimdiden git.
08 Yorumla- +1 yıl
Hata ile suç arasındaki farkı anlayamıyorsan benim sorunum değil ben doğru kişiye güvendim ve yaptığım her şeyi isteyerek yaptım tehdit falan da edilmedim mutlu bir ilişkim var başkalarının hayatına laf atan birisiyle de herhangi bir ilişkim yok çok şükür sana bu zihniyetle mutluluklar dilerim @eskiavare
- +1 yıl
Sormam utanmam da gerekeni yaparım kendi şerefsizliğinde boğulur o kişi de beni seven ve destekleyen kişiler yanımda varken bana bir şey olmaz. Kendi düşüncelerini de kendine sakla hiçbir insanı cinsel hayatı var diye yargılayamazsın. Git her yerde cinsel organlarını karşısındaki istemediği halde gösterenlere laf at. Daha fazla senin gibi biriyle konuşmayacağım. Bu da son cevabım.
+1 yılKızım sen kendi elinle yapmışsın ne atiyon igrenc olma bak zaten kaldım kyk yurdunda da şöyle şeyler duyuyorum az kendinize saygınız olsin
30 Yorumla
+1 yılNe biçim insan ya bunun sonu yok tehdit et sende onu dövdürürüm seni de. Tehdit etmeye devam ederse aranın iyi olduğu deli bi erkek bul senden onu arasın korkutsun.
00 Yorumla
+1 yılşu an bende senin durumundayım ama sakın kanma çünkü elinde fotoğrafın kalmayınca tekrar istiyo onu koz olarak kullanacak elinde emin ol bir şey olsaydı kanıtını atardı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdın çıkmış zaten ne diye nude atıyorsun ki
Neler attın o kadar mı açık nude attın00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat