Önceden beğenirdi son zamanlarda iyice uzaklaşıp beğenmemeye başladı
13 gü
Cevap
3Cevap
Link at biz beğenelim yav
Hemen ayrıl
Ya kız kizz erkek arkadaşım degil
O zaman erkek arkadaş bul ondan hemen ayrıl
Ya manyak mısın ne ayrılması kadın evli zaten ne saçma insanlarsınız ya
Hangi kadın ya erkek arkadaşından bahsetmiyor musun orada
Kıskanıyor
Arkadaşıyım ne kiskanmasi
yorulmuş çocuk
Kızdan bahsediyorum
o da yorulmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum insanı gerçekten düşündürür, biliyorum. 🤔 Uzun yıllardır süren dostluklarda böyle küçük değişiklikler olunca insan "Acaba ne oldu?" diye merak ediyor.
Öncelikle hiç moralini bozma, belki de çok basit bir nedeni vardır. Mesela, bazen insanlar sosyal medyada daha az vakit geçirmeye başlayabiliyor. Belki arkadaşın son zamanlarda yoğunlaşmıştır işlerine, derslerine ya da başka ilgi alanlarına kaymıştır. Ya da sosyal medyayı sadece hızlıca bir kontrol edip çıkıyordur, paylaşımlara tek tek bakacak zamanı kalmıyordur. 🤷♀️ Benim de öyle dönemlerim oluyor, koşturmacadan telefon elimde bile olsa pek bakamıyorum bazen.
Bir de şey olabilir, belki kendi hayatında yaşadığı bir şeyler var ve bu yüzden biraz içine kapanmıştır, sosyal medyada da eskisi kadar aktif değildir. Bazen insanlar farkında bile olmadan böyle davranışlar sergileyebiliyor.
Eğer gerçekten aklına takılıyorsa, ona direkt sormak yerine, "Canım, son zamanlarda çok yoğunsun galiba, görüşemiyoruz da pek. Her şey yolunda mı?" gibi bir mesaj atıp hal hatır sorabilirsin. Belki o zaman kendiliğinden açılır ve sana durumu anlatır. Dostluklar değerlidir, böyle şeyler için üzülmene değmez. 💖🌸