+1 yılknk valla bende kimseye yuz vermiyom sevgili yapmiyom hem karsiyim hemde hic bir erkek alunmasin diye😂
11 Yorumla- +1 yıl
erkekleri bosver salla gitsun
En İyi Cevaplar
+1 yılHmmh süründürme metodu🙈 zaman birak bence
10 Yorumla
Çok istekli olmadığını düşün diye kendini ağırdan satıyor gerçi siz daha iyi yapıyorsunuz
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D.
Kesinlikle Kıskanma
241 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladiniz
Soran+1 yılPeki bu kiskancligini nasil bitirebilir neyapabilirim
Soran+1 yılE nolcak boyle hep uzakmi durcak kislandikca
Soran+1 yılEvet oyle galiba peki nasil tekrar ilgisini bana gosterir
Soran+1 yılTsklerde peki nasl. eski haline donucek bu cocuk
Soran+1 yılMesajlasiyoruz
Soran+1 yılYani eskide. Daha coktu simdi daka kisa
Soran+1 yılBilmem ki
Soran+1 yılGecen bana kalp gonderdi
Soran+1 yılE niye kiskaniyor ki
Soran+1 yılNerden biliyim. capkinmi
Soran+1 yılHaklisin
Soran+1 yıl
Hyr ya sorun degil yardimci oldunuz cok tesekur ederim zaman ayirdigniz icin
Soran+1 yılIyi geceler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılHoslanti sadece
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılŞuna açıklık getirelim öncelikle her ilişki 2. sinde aynı devam etmez çünkü sen burada bir hata yapmışsın aslında cevap çok basit
Herşey güzel gidiyorken aranıza mesafe girmiş bu ne demektir seninle olan ilişkisi %70 80 iken %40 30 a düşmesi demektir, yani başkalarıyla da konuşuyordur mutlaka olmasa bile onlara yönelecektir bir kere senle olmazsa başkası var nede olsa çağımız ve batıcılık sağolsun ki öyle bu durum. Ve sen silmişsin engellemişsin şu an sadece düşün ve empati kur sana yapılsa sen ne yapardın? onu düşün... şimdi anlıyorsun ki her şey normalmiş aslında. Ve ilgisi olduğunu düşünüyorsun emin misin? Sen o duruma düşsen hala ilgilenebilir miydin? Nasıl tamir edeceksin o gurur kırıklığını nasıl yüzsüzlük yapabileceksin ki? Ve unutma çok beğeni almak demek beğenilecek biri olduğun anlamına gelmez 2 boyutta açıklanabilir sana 1 boyuttan söz edicem instagram gibi yerlerde ya da başka yerlerde günümüz insanında şref ve karakter nadir bulunur amacının ne olduğunu bilemezsin ki beğenmesinin ardında binlerce neden ve düşünce yatabilir buda niyetini gizler. Eğer genel bakış açısına sahipsen güzelliğini topluma göre derecelendirebilirsin ki buda diğerlerinden beğeni toplamanı gerektirmez ve muhtaçta değilsindir eğer sahip değilsen ki malesef muhtaçsındır buda seni toplumun oyuncağı yapar, teşekkürler..34 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim
- +1 yıl
Rica ederim insan bir beğenir
Soran+1 yılBegendim
- +1 yıl
Teşekkür ederim =)
Takibe takip mantığı var birazcık. ( İlk zamanlar )
Belki genel olarak İnsta'ya atılan hiç bir resmi beğenmiyordur. Kendimden örnek verecek olursam bende öyleyim, sadece 2-3 kişinin attığı gönderileri beğenirim fakat bunlarda resmi instagram hesapları.
Böyle de düşünebiliriz.19 Yorumla
Soran+1 yılAma onceden begeniyordu
Soran+1 yılIyide insan hoslandigi kisiyedemi boyle yapar
Soran+1 yılKendisi soyledi
Soran+1 yılBu yaptigi nazmi yani
Soran+1 yılOlabilir tskederim
- Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılSenden ilk adımı beklemiş olabilir geçen gün beğenmişsin ama daha görmemiş olabilir ya da biraz trip atıyor olabilir ki erkeğin tribi de çekilmez Eğer bir süre daha böyle devam ederse sonrabilirsin ki yok ben sormam dersen de sen bilirsin
18 Yorumla
Soran+1 yılYorumun icin cok tsk ederim 1 ay oldu boyle devam ediyor
- +1 yıl
Bir ay önce mi beğendin sen onu fotosunu ilk
Soran+1 yılHayir gecen hafta bitane begendim bide gecengun bitane daha
- +1 yıl
Hala o beğenmemiş Sen önce çevrimiçi olup olmadığına bak o uygulamada Eğer çevrimiçi olmuşsa yani girmişse görmüş demektir beğenilerini Eğer hala atmamışsa sen de bırak atmayı ama en iyi çözüm ona sorman eğlenceli bir şekilde sorabilirsin çok önemsiyomuş gibi olmasın
Soran+1 yılSoramam utanirim ben az once yeni resim yuklemis 2 saat once begenmelimiyim ama bir arkadasinla
- +1 yıl
Niye beğenmiyon sen benim fotolarımı bakiyim 😂 de nolcak :) ama buluşunca falan sor hep bunu düşündüğünü sanmasın erkek nihayetinde g. tü kalkar. Şimdi beğenme bence
Soran+1 yılTm artik begenmiucem tsk canım 😘
- +1 yıl
Rica ederim 😘
+1 yılHer hoşlanan beğenicek diye bişey yok bende o kadar çıktığım kız oldu beğenmedim ama resimlerine bakıyodur profiline kimin girip baktığına bak
121 Yorumla
Soran+1 yılNasil bakicam
- +1 yıl
Youtubeye gir profiline kim baktı proğramsız öğren sende ekli ise bakmıyosa umudu kes profilinde çok kişi takip ediyorsa işin biraz zor :)
Soran+1 yılEvet onu gecen denedim ama bende cok kisi var oyuzden bulamiyorum ona sira gelene kadar arastirmaktan vazgeciyorum elelrim dokuldu resmen
- +1 yıl
Sen aptalsın kardeş akıllı olsana peşinden koşan erkekler elinin altında onu elde edeceğin kişiye karşı koz olarak kullan peşinden kkoşarsan gtü kalkar ;)
Soran+1 yılO goruyor zaten erkekler guzel yorumlar yapiyor begeni atiyorlar hepsini goruyor
- +1 yıl
Önemli olan görmesi değil senin şey olduğu düşünmüştür abartılıysa
- +1 yıl
Yani kıskanmada var nasıl karışacağınıda bilmiyor kafasında karışık
Soran+1 yılKiskaniyor bende bublar gibi salakca begenip salak gibi gorunmiyimi diye duaunuyor acaba
- +1 yıl
Dediğini anlamadım ama o çok toy biri. Profesyonel değil acemilerle iş yürümez ilerde kıskançlık sorun olur
Soran+1 yılOlsun ikimizde ayni yastayiz
- +1 yıl
Aşkta yaş tek kısas mı?
Soran+1 yılCok toy dedinde ondan dedim
- +1 yıl
Bu işlerde toy özgüveni eksik nerden başıycanı bilmiyor kadınlarla konuşmayı sonra tripkar ileride çok kavga edersiniz sen ondan 2 3 tık üsttesin o altta oda bu ezikliğini bastırmak. İçin sana üstünlük kurmaya çalışıcak aptalca şeyler yapıcak bir ton iş
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
Şey amacım seni üzmek hayallerini kırmak değildi :( sadece gerçekleri görürsen ilerkine kıyasla daha az canın yanar diye düşündüm :(
Soran+1 yılOlsun ben zaten kirilmadim bana zaman ayirip bukadar dusunceni paylastigin icin cok tesekur ederim
- +1 yıl
Her zaman ayırırım bakıyım başka sorun var mı :)
Soran+1 yıl:) cok sagol ya
- +1 yıl
Pekte soru soran bir tip değilmişsin genelde yorum yazıyosun :) her problemde konuşuruz arkadaşım esen kal ;) :)
Soran+1 yılKib sorlarda gorusuruz 😀
- +1 yıl
Şüpesiz :)
Flört suresini fazla uzatmayin bir bulusma falan ayarla gelirse sana onem verdiginden gelir gelmezse zaten senin olmamistr
113 Yorumla
Soran+1 yılKendisi bulusmak istiyor
Soran+1 yılNasil belli edicem
Soran+1 yılboyle ondan hoslandigmi dahami iyi anlar :)
Soran+1 yılaslinda 2 ci bulusmamizda o istemisti cekmeye ben hyr cekme dedim ya simdi oda bana oyle yaparsa
Soran+1 yılcok tesekur ederim ya bir sorum daha var beni opmek istedi ama ben kendimi geri cektim sence opmelimiym
Soran+1 yıltm tskler :)
Soran+1 yıliyi geceler :)
+1 yılAh biz erkekler size deriz ama asıl Naz’ı kaprisi biz yaparız simdi oda onu sildiğin için kapris yapıyor
15 Yorumla
Soran+1 yılE nezaman normale donucek
- +1 yıl
Döneriz ama çabalaman gerek Bence mesaj at özür mesajı hemen cevap yazmazsa istediğini soyle bana
Soran+1 yılNiyr ozur diliyim canım biz normal konsuyoruz zaten problem yok ama begeni durdu
- +1 yıl
Ok dileme ama sabret oylese beğenir
Soran+1 yılTm tsk
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılÇok beğeni aldığı için gerek duymamıştır. Bu da bir kıskanma şekli.
15 Yorumla
Soranpeki neyapmaliyim eskisi gibi begenip yazmasi icin kiskanclini bitmesi icin
- +1 yıl
Kıskançlığı bitmez şimdi açıkcası. Ama ne yapman gerektiği konusunda şöyle söyliyim. İlgini belli etmen gerekiyor. Ama hala soğuk davranıyorsa senden soğumuş olabilir. Ya da bazı davranışlarından hoşlanmayıp seninle olmayacağını düşünmüş bu yüzden uzatmayıp soğuk davranmış olabilir.
Soran+1 yılcok tesekur ederim zaman ayirdgn icin :)
- +1 yıl
Rica ederim bayağa geç bile cevapladım. Sen kusura bakma
Soran+1 yılcok tsk ederim sagol :)
Kıyamam sana💕 densiz nası beğdnmezmiş😒 silip eklemişsin ya kırılmıştır.
13 Yorumla
Soran+1 yılolabilir :)
Soran+1 yıl:* :)
- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılşu sosyal hesaplarla ilişki analizi yapmayı bırakın artık.. bence sosyal hesaplar ilişkileri kurutmaktan başka bişeye yaramıyor.. bir tane yüzsüzün yersizin teki geliyor kız arkadasının fotosuna kalp koyuyor. o anlık sinirle kızın kalbinide kırıyorsun.. yazık günah.. hiç bu tarz durumların olmaması gerekli.. aynısı karşı cins içinde geçerli.. kalp koymasına gerek yok başka kızın.. sadece begensin ve takipcisi cok olsun.. erkegin kız arkadası elin o... nı mı takip ediyorsun diyor hemen..
00 Yorumla aklınca seni istediği gibi peşinden koşturacak ve istediği her şeyi yaptırabileceğini sanıyor. eğer ilk adımı sen atarsan bir daha asla eskisi gibi olamazsınız.
10 Yorumla
+1 yılBelki fotoğraf paylaşmanı istemiyordur beğendiğinde teşvik ediyormuş gibi hissedebilir
210 Yorumla
Soran+1 yılEvet galiba oyle tsk ederim en iyi yorumu yaptiniz :)
- +1 yıl
Ben olsam öyle yapardım oyüzden beğenmezdim bilerek oda durup bir düşünür diye 🙂
Ne demek rica ederim yardımcı olabildiysem
Soran+1 yılNe dusunucem bir suru kisi begeniyor yorumlar falan neyi dusuneyim :D
- +1 yıl
Ozaman hedefi değişti başka bir şeçenek kalmıyor 😀
Soran+1 yılAnlamadim o dusunsun dedin onu merak etim neyi dusunsun beklerdin mesela?
- +1 yıl
Başka birisiyle mi ilgileniyor çok mu cool davranıyorum falan diye
Soran+1 yılEvet bunu dusunuyorum
- +1 yıl
E güzel ozaman 🙂
Soran+1 yılNapcam
- +1 yıl
Detay vermen lazım naptınız nettiniz bende ona göre fikrimi söyleyeyim
+1 yılİlgilendiğini belli etmek istemiyor olabilir ama belli etmiş demek ki :)
10 YorumlaAranızda mesafe olduktan sonra senden sogumusta olabilir ona yazmalısın yoksa bu bir sonuca varmaz
10 Yorumla
+1 yılBence cok sacma bu kadar basit mi fotoğrafı begenmiyir beni sevmiyordur diye düşünmek belki işi var belki girmiyir pek sen resim attiginda o tuvallette belki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılCok basit ilk adimi senin atmani bekliyor. Ilk adimi sen atarsan sanirim bu onun egosunu yukselticek.. Bu ikiniz arasinda bir yarisada donebilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılCok bekledim dedim ilk ben begeniyim kalp koydum hala begenmiyor
- +1 yıl
Ne zaman begendin simdimi.
Soran+1 yılHayir gecen gun
- +1 yıl
Him buna ragmen hala o begenmiyorsa.. Bunun bir kac nedeni olabilir. Bunun nedenini bilemeyiz. Ama bence sen uzerine düseni yapmissin. Şu an icin senin yapabilicegin birsey yok. Beklemede kal bakalim ne olcak.
Soran+1 yıl:( bekliyorum
- +1 yıl
👍👍
+1 yılKaçan kovalanır misali düşünüyodur (geç oldu biraz ama k. b)
12 Yorumla
Soran+1 yılOlsun tsk ederim :)
- +1 yıl
😊😊
Bu tür kişiler beğenmiyor ama profiline girip ne kadar fotoğraf varsa hepsinde saatlerce dalabiliyor
32 Yorumla
Soran+1 yılSence herseyimi kontrolmu ediyor diyoaun
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum yeteri kadar beğenilmiştir zaten. Farklı fotoğraf koy beğenir.
02 Yorumla- +1 yıl
Takma kafaya.
Soran+1 yılHerkes begeniyor ama bir o benegmiyor cok tuhaf
- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılSizin beğendiğinizi başkasının beğenmesi gayet normaldir sizin hoslandiginiz biri sizden hoşlanacağı anlamına gelmez
00 Yorumla
+1 yılAranizdaki sadece bir sempati aslinda sevgi hoslanti ask olsa o bosluk olusmazdi ☹
02 Yorumla- +1 yıl
Üzgünüm istedigin cevabi veremedim ama boyle yani. Muhtemelen cocuk cok yakisikli ve etrafinda cok kiz var ve cocuk ask adami değil. 😕
Soran+1 yılTskler
ilgi kayması olmuş onda.
günümüzde yaygın bir hastalık.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılArtık senden bekliyor bence :D
15 Yorumla
Soran+1 yılNe bekliyor
- +1 yıl
Aranızda mesafe olmuş ya işte artık her şeyi senden bekler..
Soran+1 yılPeki nasil eski haline donebilir
- +1 yıl
Onu tanımadığım için buna net bir şey diyemem. Bekle biraz daha düzelir belki. .
Soran+1 yılTsk ederim
+1 yılSeksi bir iki foto koy bakalım 🤔 oltayı at balık düşecekmi düşmeyecek mi? 😀 ağzının suyu salyası akmazsa ben bişe bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılSen bir tane beğen zaten gerisi gelir sazan bunlar
15 Yorumla
Soran+1 yılGuncelemede yazdim begendim bitane gerisi gelmedi bir hafta oldu
- +1 yıl
O zaman salla bak bir erkek ilgi duyuyorsa gerekirse real madridin saha çapını bahane eder ve yazar. Yazmıyorsa bu kendini ağırdan aldığı şarjı bittiği anlamına gelmiyor yazmıyorsa yazmak istemiyordur bu kadar.
Soran+1 yılYaziyor arada gecen kalp gonderdi hoslandini belli ediyor
- +1 yıl
Sen de bir pas ver iki adım gerile işe yarayacaktır
Soran+1 yılTsk ederim
+1 yılRajon değişmiş artık sen kızsın unutma !
11 Yorumla
Soran+1 yılTskler
Aşk İlişkileri konusunda 746 cevap paylaştı. Ahhh bu instagram vs olmasaydı nasıl sağlam kalacaktı ilişkiler
00 YorumlaAranızdaki soğukluk bağların kopmasına yol açmış. Bu yüzden de sana tavır almış gibi gözüküyor.
00 YorumlaDert ettigi seye bakya foto begenmiyormus bulmustur birini insan da bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende begenmiyormussun niye beğenmiyorsun
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet keske begenseydim ben baslatim galiba bu durumu
Cevap sahibi+1 yılZaten silip geri eklemissin haliyle bir uzaklık olmuş
Soran+1 yılDaha oncede silmistim eklemistim boyle yapmamisti
Cevap sahibi+1 yılİyi ama bu bir insan tabi niye sildin bilmiyorum ama bir insanı birden fazla silip eklersen soguyabilir
Soran+1 yılEvet galiba oyle oldu simdi nasil eskisi gibi olabilir
Kendini bisi saniyo havali gorunmeye calisiyo
10 YorumlaOzaman başka dikkat ini çekecek bsyler dene
15 Yorumla- +1 yıl
Yavri
Soran+1 yılMesela napiyim
- +1 yıl
Mesela frikik ver ilgi alanı olur 👍
Soran+1 yılTsk ederim
İnternet paketi bitmiştir bskbdmdhd
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Beğenmiyor demek ki seni
00 YorumlaSorabilirsin, bence en doğru cevap bu olur.
00 YorumlaKiskanclik
19 Yorumla
Soran+1 yılKiskanclikmi neden 😳
Soran+1 yılGecen bana kalp gonderdi bende kalp gonderdim yazisirken daha nasil karsilik bekliyorki
Soran+1 yıl:( of
Soran+1 yılHaklsiin tskler
Soran+1 yılIyi aksamlar
Hoşlanıyorsa bilmeni istemediğinden olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Umrunda degilsin demekki
00 YorumlaYeter ama 1 değil 3 değil kardeş davet etme ya
00 Yorumla
+1 yılIlgisi yokmus demekki.
00 Yorumla
+1 yılSana kızgındır
129 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
silip tekrar eklemişsin
Soran+1 yılIyide gene normal konusuyor kalp gonderdi
Soran+1 yılMesajda
- +1 yıl
Gönderebilir, belli etmiyodur sana.
Soran+1 yılCok sacma degilmi bana kalp gonderiyor ama resimimi begenmiyo bu nasil is
- +1 yıl
Saçma değil. Yüz yüze görüştün mü hiç onunla
Soran+1 yılEvet gorustuk daha once
- +1 yıl
Fotoğraflarını beğenmemesinin nedeni kırgın olmasıdır. Kalp atabilir. Birçok neden olabilir burda.
Soran+1 yılOzamam niye kalp atiyo
- +1 yıl
Kırgın ama hala hoşlantısı olduğundan dolayı atıyodur.
- +1 yıl
Sen neden sildin onu o önemli
Soran+1 yılMesafeli olduk biraz diye silmistim sonda tekrar ekledim ama problem olmadi kotu bsiey demedi
- +1 yıl
Anladım. Buna bozulmuştur büyük ihtimal. Zamanla fotonu beğenir tekrardan
Soran+1 yıl1 ay oldu ama
- +1 yıl
burcu ne oğlanın
Soran+1 yılterazi
Soran+1 yılbenim akrep
- +1 yıl
Teraziler dengesiz olur. En ufak şeye alınırlar.
Soran+1 yılnapmam gerekiyor bu durumun duzelmesi icin
- +1 yıl
Birçok şey yapabilirsin ama karşındaki çocuğun kişiğini detaylı bilmek lazım bir şey önerebilmek için.
Soran+1 yıl:( .
- +1 yıl
Canını çok mu sıkıyor bu konu
Soran+1 yılevet skyor
- +1 yıl
tamam xper 2 olunca sana yazıcam, yardımcı olucam
Soran+1 yıltamam tsk ederim
- +1 yıl
xper 2 olmadan mesaj atamıyorum çünkü
Soran+1 yılben 5 xperim
- +1 yıl
yazmak istiyorsan yazabilirsin
+1 yılBegenilecek gibi degilsin
04 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Nedeni yok kimse kimseyi beğenmek zorunda degil
Soran+1 yılcok sacma neyse
- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılBuluşun gitsin
10 Yorumla
+1 yılGelinn Gelinn Bakınn Burdaa Kimleerrr Varrrr :) :)
01 Yorumla- +1 yıl
Yokk flört edemem ben seninlee Senn Çokk Hızlısınn kuzumm fotonu göresim geldii bii andaa ? :) :) :) :)
+1 yılkara kediler girmiştir aranıza belki..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılArtık ilgisi geçmiştir
04 Yorumla
Soran+1 yılGecmedi yaziyor kalp gonderiyor mesajda
- +1 yıl
Lafta öyledir
Soran+1 yılBulusmak istiyor
- +1 yıl
Buluş öyle sonuca varırsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanı istemiyodur beğenmek
00 YorumlaBegen medigi icin ola bilirmi
00 Yorumla
+1 yılDemek ki seni beğenmiyor
00 Yorumlayaz instagram bende beğeni atıyım sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasını bulmus olabılır
00 Yorumla
+1 yılDemek ki seni beğenmiyor
00 Yorumlaçünkü senden hoşlanmıyor 😂😂😂
00 YorumlaFotonu beğense ne olacak?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. İlgisini çekmiyorsundur artık ondan.
00 YorumlaDemekki o senden hoslanmiyor
00 YorumlaBegendigi icindir 😂😂
00 YorumlaBelki canı istemedi belki de görmedi
00 YorumlaDemek ki şimdi begenmiyor
00 YorumlaErkek adam begenmez begenilir
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem