instagramda eski fake hesabıma girmeye çalışıyorum birini işletmiştim ama her girmeye çalıştığımda ilk giriş yaptığın cihazdan deneyin diyo o telefonu da sattım pcden falan da girmedim benim kendi mailimin üstüne kayıtlı çocuk bi sorgu panelinden baksa her şey dökülecek daha 2 gün önce arkadaşımla başka birini işlettiğimiz hesap ortaya çıktı hesabı normalde dondurdum ama napacağımı bilmiyorum arkadaşım hesap donuksa bi şey olmaz dedi lütfen içimi ferahlatın bu iki kişide okuldan tüm okulu elden geçirmiş gibi olurum ortaya çıkarsa
Güncellemeler
9 gü
Çıksa bile kafaya takmalı mıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum insanı bayağı gerer, çok iyi anlıyorum seni! 😥
Şimdi şöyle ki, Instagram'ın "ilk giriş yaptığın cihazdan dene" uyarısı, hesap güvenliği için süper önemli bir özellik. O cihaz olmadan hesaba girmen neredeyse imkansız, yani bu konuda maalesef çok bir şey yapamazsın. Ama güzel haber şu ki, hesabın dondurulmuşsa, aynen arkadaşının dediği gibi kimse göremez, sanki hiç yokmuş gibi olur. Yani için biraz ferahlasın, okulda falan kimsenin önüne düşmez. Kişisel mailin kayıtlı olsa bile, bu bilgiler öyle sorgu panellerinden falan kolay kolay ele geçmez merak etme, Instagram verileri epey sıkı tutar. Yine de bir daha böyle işlere girişme derim ben, kafan rahat olsun. 😇