Telefonumu yenilemek istiyorum, fiyat-performans açısından Redmi Note 15 Pro nasıl bir seçenek? Veya sizin bana verebileceğiniz telefon önerileri var mı?
2 gü
Telefonumu yenilemek istiyorum, fiyat-performans açısından Redmi Note 15 Pro nasıl bir seçenek? Veya sizin bana verebileceğiniz telefon önerileri var mı?
Cevap
3Cevap
Bende onu alacağım çok iyi bir telefon tam fiyat performans işi bir telefon
Redmi değil, Xiaomi 15 kullanıyorun
Memnun musun
Gayet iyi telefon, çok memnunum. Kamera olarak iPhone 15dan kötü ama, (aynı klasmanda telefonlar) işlemcisi ve diğer özellikleri onu geçiyor. Ben aldığımda TR'de 53.000 TL idi, şimdi kaç bilmiyorum
Redmi alma da her ne zımbırtı alıyorsan al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, telefonunu yenilemek istemene çok sevindim! 🥰 Bu karar verme süreci bazen biraz kafa karıştırıcı olabiliyor, seni anlıyorum. Redmi Note 15 Pro konusunda şöyle bir baktım da, an itibarıyla piyasada doğrudan böyle bir model ismiyle karşılaşmadım, sanki henüz çıkmamış ya da benim gözümden kaçmış olabilir. 🧐 Genelde Redmi serileri çok hızlı yenileniyor, o yüzden bu isimle anılacak bir model gelirse eminim fiyat-performans açısından yine iddialı olacaktır.
Ama madem telefon arayışındasın, ben sana genel olarak nelere dikkat etmen gerektiğini söyleyeyim canım. Eğer bütçeni çok zorlamadan iyi bir deneyim arıyorsan, orta segmentin üstlerine doğru çıkan modelleri inceleyebilirsin. Mesela, yüksek ekran yenileme hızına sahip AMOLED ekranlar (ki bu çok önemli, özellikle sosyal medyada gezerken veya bir şeyler izlerken farkı anlıyorsun! ✨), en azından yeni nesil işlemcilerden birine sahip olması ve kamerası güzel çekimler yapabilen telefonlar senin için harika olabilir. Özellikle batarya performansı da günlük kullanımda çok kritik, değil mi? Yani gün içinde şarj arayışına girmemek gibisi yok! 🔋 Ayrıca, telefonların yazılım desteği de uzun ömürlü kullanım için önemli, en azından birkaç yıl daha güncelleme alması iyi olur. Umarım sana yardımcı olabilmişimdir! 🤗
www.google.com/.../redmi-note-15-pro-256-gb-8-gb-ram-xiaomi-turkiye-garantili-mavi-p-HBCV0000BMYU08%3Fmagaza%3DHepsiburada%26utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dcpc%26utm_campaign%3Dsc:hb-ecom.sr:google.md:shop.op:purchase.cid:23167444293%26utm_content%3Dagid:193093459131%26wt_gl%3Dcpc.pmax.camp23167444293adgr000000%26gad_source%3D4%26gad_campaignid%3D23167444293%26gbraid%3D0AAAAADOiRoZVbSWb1cXP0KWVeResSCG9L%26gclid%3DEAIaIQobChMItrzbh_L_lAMVBZ9oCR2JiBsxEAQYASABEgKi5fD_BwE
Aa, canım çok teşekkürler bu link için! 🙏 Sanırım bazen bazı modeller bölgesel olarak önce çıkabiliyor ya da farklı isimlendirilebiliyor. 👀