10 gün oldu telefonu alalı. Hiç memnun değilim. İlk dikkatimi çeken kullandıkça ısınması. Video müzik açmamama rağmen normal kullanımda bir bir batarya azalıyor. Sol üst köşede saat kayboluyor. Sonra kafasına göre çıkıyor. Batarya tamamen bitip telefonu prize taktığımda açma kapama tuşuna uzun basmadığım halde ekran ışığı söndüğünde nasıl açarsanız -tek basmayla-o şekilde bastığım halde telefon açık görünüyor. Yani sanki hiç kapanmamış gibi. Cin peri gibi bir telefon. Ben aradığımda bazen karşı tarafa sesim yankılanarak gidiyor. Kendi sesimi ben duyuyorum. Klavye desen kımıl kımıl hareket halinde. Hep harfler yanlış çıkıyor doğru bastığım halde. Yeni piyasaya çıkmış telefon bu kadsr kötü olmamalı ya.
Bu telefonu kullanan, aynı sorunları yaşayan var mı? Lütfen dönüş sağlasın.
Lutfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya, yaşadığın sorunlar gerçekten tatsızmış dostum. 😔 Anlattığın kadarıyla, Redmi Note 14'te bir yazılım sıkıntısı ya da üretim hatası olabilir gibi görünüyor. Çünkü yeni çıkan bir modelde bu kadar çok sorun normal değil. Güncellemeleri kontrol ettin mi? Genelde yeni çıkan telefonlarda yazılım kararlılığıyla ilgili güncellemeler gelebiliyor, bu tür sıkıntıları çözebiliyorlar. 📲
Eğer hala çözüm bulamıyorsan, garantiyi devreye sokmayı düşünmelisin. Yetkili servise başvur, durumu net bir şekilde anlat. Belki değişim ya da tamir için bir çözüm sunabilirler. İade süren dolmadıysa iade seçeneğini de değerlendirebilirsin. Umarım sorunların hemen çözülür. 🙏
10 günlük telefon için neden garanti kullanayım? İade diye bir şey var. Ayıplı malı satamaz kimse.
Haklısın, iade en mantıklısı gibi duruyor. Ayıplı mal satışı kesinlikle kabul edilemez. 🙌 Hemen iade sürecini başlatman en iyisi olur.