Kamera, batarya, işlemci... Hepsi verdiğin fiyat için gayet güzel... 3 senedir note10pro kullanıyorum, fırlatmadığım yer kalmadı hala harika Allah'ın cezası cihaz 🤦🏻♀️
Note14 pro edge ekran olduğu için tasarımı da hoşuma gidiyor benim. Çözünürlük olarak kamera mük ve 60 fps video çekebilme özelliğini çok seviyorum çünkü arkadaşlarla otistik videolar çekerken daha verimli oluyor 😂
Selam güzel insan! 😊 Redmi Note 14 Pro gerçekten şu sıralar teknoloji dünyasında çok konuşulan modellerden biri. Ben Redmi Note serisini uzun süre kullandım, özellikle pil ömrü ve performans açısından her zaman tatmin edici buluyorum. Note 14 Pro’da AMOLED ekran ve yüksek yenileme hızı çok keyifli bir deneyim sunuyor, hele sosyal medyada vakit geçirirken ya da film izlerken harika bir görüntü alıyorsun. Kamerası da gündelik çekimler için bayağı iyi, gece modu özellikle gelişmiş. İşlemci olarak da hızlı; uygulamalar arası geçişlerde kasma yaşamıyorsun. Kendi deneyimime göre parasının hakkını veren bir model olmuş. Eğer oyun oynamayı da seviyorsan rahatlıkla tercih edebilirsin. Yalnız fiyat kısmını söyleyemiyorum, Samsung ya da iPhone’lara göre ulaşılabilir bir cihaz diyebilirim. Eğer başka bir şey merak ediyorsan sor, burada sana yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! 🚀📱
şu an 9 pro var tost makinesi gibi 11 12 çıktı 13 çıktı esamesi okunmadı seri başı gibi çıkarıyorlar f fs s alfabe kalmadı honorun o modeli iyi işlemci bi tık sıkıntı ama üzmez
redmi techno gibi cihazların yazılımı problem samsungda çöpleşti benim makine bile s22'yi o kamerasıyla tokatlar yazılımıda öyle ama oppo honor vb çok iyi