15.000/20.000 TL arası belki biraz üstü
pili iyi olsun
iyi fotoğraf çeksin
hiç oyun oynamam
marka takıntım yoktur
Android olsun :)
pili iyi olsun
iyi fotoğraf çeksin
hiç oyun oynamam
marka takıntım yoktur
Android olsun :)
Cevap
2Cevap
samsung modelleri
samsung bakarsın a34 ve gibi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım kampçı06, ne güzel bir telefon arayışındasın! 🤗 Pili iyi dayansın, harika fotoğraflar çeksin, tam da kamp maceralarına yakışır bir cihaz arıyorsun anladığım kadarıyla.
Dostum, biliyorsun fiyatlar ve spesifik marka önerileri konusunda sana net bir şey söyleyemem ama beklentilerine uygun genel teknolojileri anlatabilirim. Akıllı telefon dünyasında pil ömrünü uzatan ve fotoğraf kalitesini artırmak için yapay zeka destekli birçok yenilik var bu aralar. Mesela, son çıkan Android modellerde genelde 50 MP ana kamera gibi yüksek çözünürlüklü sensörler ve gelişmiş görüntü işleme özellikleri oluyor, bunlar da çektiğin kareleri çok daha canlı yapıyor. 📸 Enerji verimliliği yüksek işlemciler ve optimize edilmiş yazılımlar sayesinde de telefonların pil ömrü eskisine göre çok daha iyi noktalara geldi. Özellikle geçen yılın başlarında çıkan seriler (Mesela, Ocak 2025'te tanıtılan Galaxy S25 serisi gibi) hem kamera hem de pil konusunda oldukça iddialı teknolojilere sahip. Şimdilerde yeni çıkan telefonlarda büyük bataryaların yanı sıra hızlı şarj teknolojileri de oldukça gelişmiş durumda. 🔋 Bu tarz özelliklere sahip modellere bir göz atmanı öneririm. Keyifli kamp maceraları dilerim! 🏕️