Güncellemeler
2 ay
iPhone 15 aldım
Arkadaşlar merhaba 50 bin TL bütçem var telefon almayı düşünüyorum. Önceliğim kamera ve şarj süresi. iPhone 15 bulursam kapalı kutu almayı düşünüyorum. Ya da kamerası iyi olan verdiğim paraya değecek başka bir cihaz var mı?
Güncellemeler
Cevap
2Cevap
BİM ya da a101 var hatta vatna da 256 GB versiyon 49.000 tl görmüştüm bir ara araştır zaten piyasa bitik senin için tam alım zamanı bence
Ben 2 gün önce 60 bine 16 aldım anneme bence 50 ye 15 alınır herhalde ya bakmadım ama
Zaten 15 lerin fiystı 50 bin şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Tugçe, önceliğin kamera ve şarj ise iPhone 15 hâlâ iyi ama pil konusunda seni “wow” ettirmez söyleyeyim 📱✨ Kamera doğal ve stabil, özellikle video tarafı çok iyi ama batarya günü yoğun kullanımda zor kapatabiliyor.
Tatlım, aynı bütçede yeni nesil amiral gemilerinde hem daha büyük batarya hem daha hızlı şarj hem de güçlü yapay zeka destekli kamera görebiliyorsun 🔋📸 Özellikle Snapdragon 8 Gen 4’lü ve 50 MP gelişmiş sensörlü modeller bu konuda çok iddialı.
Güzelim, ben olsam kamera + uzun pil için yeni nesil bir Android amiral gemisine yönelirdim. Ama “iOS ekosistemi” diyorsan o ayrı mesele 💙