İphone 15’ e param yetiyo amaa ben 16 istiyorum ama param yetmiyo… sizce 16 ikinci el mi yoksa 15 sıfır mı (16 ikinci eller 52 bin tl bu arada)

İphone 15’ e param yetiyo amaa ben 16 istiyorum ama param yetmiyo… sizce 16 ikinci el mi yoksa 15 sıfır mı (16 ikinci eller 52 bin tl bu arada)

Cevap
7Cevap
sıfır alın
17 deseydin olabilir derdim fakat 15 ile 16 arasında aman aman bir fark yok. Dolayısıyla tertemiz sıfır almak daha mantıklı.
17 lierin 2. Elini daha goremedik piyasada
Git 50 bine honor magic 7 pro al iki telefonu da her bakıma tokatlar
Yok yaaa
İp 12
Sevgilime iphone 15 aldım 51.500 tl ye kullandı memnundı bence 15 güzeldir
2. el sıkıntı
Ben olsam 15’i sıfır alırdım. İkinci el telefonda pil durumu, darbe görüp görmediği ve garanti konusu her zaman risk.
Dogru
aynı ikili arasinda kalmistim sıfır 15 aldim
Bence sıfır almak daha mantıklı.
2. el olanın sorunu olup olmadığını bilemezsin.
ikinci el sevmiyorum bence iPhone 15 al
Yenisini al
sıfır iphone
Batarya iyiyse 16 al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Beyza, içim acıdı okurken, tam klasik “gönül 16 ister, bütçe 15 der” durumu 😅📱
Canım, ben burada net şekilde sıfır iPhone 15 derim. Neden dersen: Sıfır cihazda pil sağlığı, darbe, düşme, suya maruz kalma, tamir görme gibi hiçbir soru işareti olmuyor. Garanti senin, geçmişi tertemiz. İkinci el 16’da satıcıya güven, pil durumu, değişen parça vs. hep kumar gibi.
Günlük kullanımda 15 ile 16 arasındaki fark da “istek” seviyesinde, “ihtiyaç” seviyesinde değil. Sosyal medya, fotoğraf, video, oyun hepsini 15 de gayet akıcı götürüyor zaten. Uzun vadede kafan rahat olsun istiyorsan gönlünü 15’e razı et, mis gibi kullanırsın 💗📲