Yıllardır apple kullanıcıyım seviyorum ve uzun süre kullanıyorum genelde telefonlarımı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bro ben bı altını almıstım. bence gerek yok. artılarını diyim sana. hani arkadas ortamında fotoyu sen cek derler. senin telefon iyi ceker derler. ki bence rakiplerindede güzel cekim yapanlar var ama benimkiler demekki biraz teknolojiden uzaklar:D sonra arıza yapmaz. ben yasamadım acıkcası ama teknoloji sanstırda. bu yani. eksileri. kaybedersen evlat acısı gibi koyar. caldırırsan. agır telefon ayrıca kalında. 2 günde androide de alısırsın. bence hiiiç gerek yok. eger karı parası yerim ben diyorsan hatuna kitliyeceysen aldır:D ya da misal alamancı bi abin vardır koc holdingde vs calısan paraya para demeyen ok. bence hiç gerek yok. apple bile alma hatta. y dısından al cift simli al mümkünse 3 varsa 3lü al:D catır imei arada gec. gurcistana gidiver bulgaristana da olur ama oraya pasaport lazım vize vs. gürcistan iyidir yapıstır al gel gez orada gece hayatı da varmıs ak hatta 2 capkınlık yap:D uzun süreye vs takılma 5 6 senede yine apple da olsa tırt olcak merak etme. o paraya bence 30 sene kullanman lazım ki kurtarsın. bataryası ölcek fiks. sen orjinaline sonra yeniden bayılcan ama orjinalide fabrikasyon gibi olmuyor. bence o parayı baska telefona ver üzerine paran kalır o kalan parayla kumar oyna dermisim:D ne yaparsan yap bro valla kumar bile haktır yani.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Fiyatının senin için ne kadar büyük olduğuna bağlı ben varlıklı biri olmadığım için yetecek param ucu ucuna olsa bile almazdım ama varlıklı biri olsaydım fiyatına kızıp boykot etmez alırdım.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
67Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıleger iphone 11'in altinda telefonun degilse alma derimm.. kac senelikki telefonun simdiki? uzun sure kullaniyorum diyorsun ama bilemedim?
Yaa ben bu insanlari anlamiyorum paramiz yok diye hem agliyorlar hemde en son cikan modeli aliyorlar/almak istiyorlar nasil oluyo bu yaaaa
39 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenin icin demiyorum ama cooooook kisii var oyle..
hmm ozaman baska eger 8i kullaniyorsan.. ama kac senelik?
Cevap sahibi+1 yılhmm anladimmm tamam
Cevap sahibi+1 yıltamam al :) hahhaa
Cevap sahibi+1 yılhahaha tamam
- +1 yıl
8 Plus asidi iyi bu arada. baya saglam telefon ama ben 14 Plus alcam. 112'yi uydudan arayabiliyor ve 5G'si var
Bence boşa masraf sen en üstünü aldıkça bir üst model daha çıkacak gözün bu sefer onlara kayacak bence ekonomik krizli bu Ülkede telefona para harcamak yerine yatırım yap benim işim paramda iyi olduğu yerde şu an elimde 7 var Alo diyor ihtiyaçlarımı karşılıyor yeter İnan. Alsam şu an alırım ama para kolay kazanılmıyor
10 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle para israfı ucuza çok daha güzel telefonlar var onları al bence tabi yinede senin kararın
22 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim 🌼
+1 yılBen de almayı düşünüyorum ama daha yeni ya bir sıkıntısı vs. çıkar diye korkuyorum. Daha önce de bu iPhone 14'ler için o kamera yerinden duman çıkıyordu sanki yanmıştı. Öyle haberler duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa ne alaka paran varsa alırsın burada aç insanlar ağlamasın eğer asgari kazanıyorsan kıt kanaaat geçiniyorsan evet ahmak olursun ama paran varsa. Kime ne burada onay aşmak ister gibi sorman da cok sacma ve %80 ihtimal soru trol gündemden sorup etkilesim almak İçin soruyorsun soruyu. Bende istesem alamam ama param olsaydı alırdın iPhone cok güzel bir marka
11 Yorumla
+1 yılYillardir iphone kullanmiyorum hicte bisey kaybetmedim hicte umrumda değil. Fenomen değilseniz veya iyi maasiniz yoksa para israfi bence.
31 Yorumla
+1 yılKaliteli bir marka alıp uzun süre kullanmak mantıklı
40 Yorumlabence almalisin bende aslinda 14 proyu yeni aldim sayilir 10 ay oldu ama 15 in pembesi cok güzel ve ilk defa böyle pembe renginde cikiyo plus almayi düsünüyom hosuna gidiyosa al bide para problemi yoksa
03 YorumlaEnayilik diye düşünüyorum o kadr para verilmez.
Yurt dışından alacaksan sıkıntı yk ama Türkiye sınırları icnde böyle düşünüyorum330 Yorumla- +1 yıl
@seyda028 yurt dışında da pahalı. Size atayım fiyatları. Türkiye ile aynı paraya geliyor
- +1 yıl
Ben moskovada yaşıyorum moskovada telefon 2.700 dolara geliyor
- +1 yıl
@Metekan07 2700 dolar ve kayıt parası hesapla bakalım.
- +1 yıl
@Metekan07 ben Türkiye’den bahsediyorum.
- +1 yıl
Buradan alıp Türkiye’de de kullanmak isteyenlere diyorum
- +1 yıl
@seyda028 ırakta daha ucuz
+1 yılAl gitsin Appleden başka telefon kullanacaksam bu Nokia 3310 olurdu..
30 Yorumla
+1 yılYani para israfı oluyor bence bende uzun zamandır Apple kullanıcısıyım yine alırım. Samsung’a veya başka markaya geçmem çok zor olur ya
10 Yorumla
+1 yılYani gelir iyiyse alırsın , tabi şu an yakın bir modelini kullanıyorsan israf olur sonuçta 12-13-14 ten gördüğüm kadarıyla tasarım olarak pek bir farkı yok benim kardeşim bu devirde 6s 16gb aldı 2000 tl ye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo bence değil al. Çünkü gerçekten hem işlem hem de foto çekimi bakımından çok iyi. Hiçbir telefon kamerası iPhone gibi değil. En büyük neden de bu bana göre. O yüzden alınmalı
11 Yorumla2 sene önce o fiyata araba vardı. Tabii ki de israf.
10 Yorumla
+1 yılGereksiz buluyorum çok çok israf. param olsa bile almam ama sen al mutlaka kesssinlikle al🙂
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılPara israfı şu zamanda. Ama paran varsa istediğini yap.
10 Yorumla
+1 yılİşlerinde falan lazım olmayacaksa israf fazlasıyla onun yerine yatırım yapmani tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılAldığımda uzun yıllar kullanmayacağım bir şey için evet israf mantıksız
10 YorumlaHayır kesinlikle değil. Siz beğenmişsiniz alabilirsiniz. Hayata kaç kere geliyoruz.
20 YorumlaFakirlik edebiyati yapan o kadar arkadasim var. daha PIYASAYA cikar cikmaz KREDI ile en son model telefon almayi planliyorlar. ASGARI ücretle calisip Iphone alani biliyorum. sadece HAVA atmak icin. Özellginin 80% bile kullanmiyor. ISRAF tabiiki. Iphone 11-13 falan yetmiyor sanki :-)
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılBende 11 var bende 14 e geçmek istiyorum ama Türkiye şartlarında çok büyük paralar en güzeli yurt dışı onunda kayıt parası şu bu sıkıntı ama Apple sürümden daha çok tr kazanıyor
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım iphone 13 kullanıyor onu bana verip kendine alacakmış sırf kaliteli foto ve video çekmek için sebebi😕🥺
02 Yorumla- +1 yıl
Sony vermesin kamera Apple nin yüzüne bakmazlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖteki telefon da alo diyir bu da niye gereksiz masrafa giriyorsun
20 YorumlaBir telefona 50 bin tl vermek ne kadar mantıklı? Ve bir cihaza bu kadar para vermek, bize neyi kazandırıyor? Diye düşü nebilirsin.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 511 cevap paylaştı. Burada 2050$ maaşın yarısı kadar olmasına rağmen asla o kadar para ödemem. İphone 12 mini ile mutluyum.
00 Yorumla
+1 yılPara senin al kardeşim ama 14 ile 15 aynı arasindaki tek fark 1g hafif 😂😂yani 8 10 bin fazladan bir grama verecene 5g aldın al ona daha karli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFanboylar reklamcılara inanıp alma çöp marka Apple tüm modelleri çöp şarj ömürleri kısa ekranları çabuk yanıyor aşırı ısınma dan dolayı şebekeleri iyi çekmiyor özelikle kırsalda ondan 1000 kat iyi Samsung HuaweiOppo Xiaomi telefonları
00 Yorumla15 promax için sıra yazdırdım ay sonu teslim edecekler fakat burada ucuz 40.000 tl gibi bir rakam Türkiye’de gerçekten almak zor
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. Genel anlamda evet para israfı ama çok paran varsa ve kullanmak hoşuna gidiyorsa almanda bir sakınca yok
00 Yorumla
+1 yılZenginsen israf değil , durum orta derece veya kötüyse israf
02 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum
+1 yılYani sıkıntı yok devletede iphone alıyorsun ekstradan :D
10 YorumlaGereksiz onun yerine ucuz telefon al kalan para ile tatile çıkt yurt dışı olabilir ya da şehir içi
00 Yorumla11 pro var bende gayet yeterli ama illa güncel olsun istiyorsan 13 serisi mantıklı
00 YorumlaElindeki telefon iphone ise model yükselteceksen alınır evet. Ben öyle yapacağım
00 Yorumlaİphone külliyen israf😂😂😂
Paran çoksa sorun yok.00 YorumlaParan varsa israf değil kardeşim, bende alacağım şu devirde 80.000 tl para değil
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim hiç Türkiye'den alma alacaksan git Gürcistan'dan al
00 Yorumla Bana birisi verse git kendine bu telden al diye gene almam
00 Yorumla
+1 yılBende israf ayrıca kapitalizmi de desteklemiş oluyorsunuz. Ama karar senin tabi almak istiyorsan yine de senin terichin
10 Yorumla
+1 yılPara israfı ne gerek var samsung falan al sen
13 Yorumla- +1 yıl
Samsung da da 70 80 binlik telefonlar var 😃
- +1 yıl
Sen ucuzlarina bak
+1 yılAnnem ve babam bana da İPhone 11 aldı bence bir şey olmaz
20 Yorumla
+1 yılYa bence bir telefona o kadar para verilmez, mesela benim için alo dese yeter
20 Yorumla
+1 yılkanka valla gereksiz. Ben 11 aldim uyguna zamaninda hemde bedavaya almistim banka promosyonuyla. Ama beni goturuyor yani gayette iyi. Alacaksan 11 oneririm ama gosteristen baska bisey degil o. Git hisse al altin felan al emin ol daha iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKrediyle degilde kendi paran varsa Evt yoksa bosuna gösteris
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılParan varsa ve degiyorsa al. Ben sen olsam cok nakitim yoksa bi 2-3 ay beklerdim biraz daha para biriktirip. ya da komple almazdim o parayi yatirima kullanirdim
Gizli Üye(18-24)+1 yılAmerika'da 25 bin TL gibi fiyatta oluyor. Son model olmasına rağmen 25 bin TL.. O telefona göre çok uygun ama Türkiye’den alınmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılIphone dünyanın en kötü telefon markası o parayı çöpe atıyorsun resmen sen
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSadece ismi duyulmuş ve marka diye alıyorlar inanın hiç bir özelliği diğer markalar kadar iyi değil
+1 yılelindeki telefona göre değişir, şu an bir 13 pro ya da 14 pro kullanıyorsan gerek yok:)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEger diger telefonlar isini gormuyorsa gerekli RAM, GB bilmem ne yetmiyorsa ve bu yetiyorsa al ama sirf gosteris icin veya iphone kullaniyorum icinse alma
10 Yorumlaalabiliyorsan almanda bi sorun yok para israfı değil bence gerçekten kaliteli telefon üretiyolar
12 Yorumla- +1 yıl
Kamera Sony ekran Samsung çip TSMC evet kaliteli ama kendi yapamıyor 😃😃
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun zaman kullanıyorsan, tüm fonksiyonlarından faydalanıyorsan niye israf olsun ki.
00 Yorumla
+1 yılSeni zorlamiyacaksa alabilirsin zaten ıphone ların değeri düşmüyo satmak istersende aldığın paraya yakın bir paraya satabilirsin ama 2,3 aylık maaşını vereceksen alma derim
01 Yorumla- +1 yıl
Samsung gün kaliteli tonlarca modeli var onların da değeri düşmüyor çok al sat yaptım bu boş algıları geçin artık
Saçmalama para oraya verilmez altın hesabı vs yap zor zamanlarinda kullan
Yine de sen bilirsin 😂03 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı
İnternet & Teknoloji konusunda 305 cevap paylaştı. Neyden geçeceğine bağlı ama düz iphone 15 modeli çok boş bence
02 YorumlaGereksiz yani fiyatı cok
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı.
+1 yılEğer güncellemesi devam eden cihaz kullanıyorsan elbette israf
00 Yorumla Almanyadan yaziyorum ve burada herkes diyor, gereksiz.
02 Yorumla- +1 yıl
Bizene senin Almanya'dan yazmandan bu gerekli bilgiyi ne yapalım simdi
+1 yılHemde ne israf yazık ya
Bende redmi 12 pro 5 g var kamera hariç şu an iPhone dan hızlı 3 senede hızlı gider sonra belki yavaşlar00 Yorumla
+1 yılİnsan eğer diğer ihtiyaçlarından kısmayacaksa mutlu olacağı şeye para israfı olarak bakmamalı ama bana kalırsa bi telefon için değmez
00 Yorumla
+1 yılYoo ben de 14’ü satıp alacağım
10 Yorumla
+1 yılBir yanım israf bir yanim israf değil diyor 😁
10 Yorumla- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!