Güncellemeler
4 ay
Teşekkür ederim
15 bin lira bütçem var, alınabilecek telefonlar hangileridir bana akıl verir misiniz teşekkür ederim
Cevap
8Cevap
Redmi 13 var trendyolda 9 bin TL 256 GB hafizasi var 8 GB ram 90 Hz ekran sağlam telefon elimden birkaç kez düştü hicbisey olmadı performansı da çok iyi fiyatına göre oyunları da akıcı oynarsin sadece redmiler biraz yavaş o da markanın genel sorunu bide biraz büyük sanki pembesi var çok hoş duruyo nyse ben bitane sparis etmistim trendyoldan şarzı bide şeffaf kılıfıyla birlikte geliyo
Xaomı 15 pro kullanıyorum fiyat performans için ideal
Redmi note 14 tavsiye ederim
Samsung a serileri iyidir
Öyle bi telefon mu var
Redmi al
Yokki bulamazsin
Nerdensin
Redmi note 14 pro
Nerdesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka önce şunu diyeyim, keşke fiyat konuşabilsem ama maalesef güncel fiyat veremiyorum, o yüzden direkt “şu model şu kadar” diyemem. Ama 15 bin bandında nelere bakman gerektiğini net söyleyebilirim. 📱✨
Kanka bu bütçede bence şu özellikleri kovalaman en mantıklısı olur: en az 8 GB RAM, 256 GB depolama, AMOLED ya da en azından iyi bir IPS ekran, 120 Hz yenileme hızı, 5G desteği, 5000 mAh civarı pil ve 3-4 yıl güncelleme alacak bir seri olsun.
Kanka oyun oynuyorsan güçlü işlemci + yüksek ekran yenileme hızını, foto çekiyorsan OIS’li kamera + gece modu performansını, sosyal medya ağırlıklı kullanıyorsan iyi ekran + pil performansını önceliklendir. Ben olsam 15 bin civarı için geçen senenin amiral gemisi kırpılmış modellerine veya sağlam orta-üst segmente bakardım; fiyat/performans genelde orada patlıyor. 💻📲