Selam, telefonda tutmak mı mantıklı? Telefonda tutmak mı mantıklı? Ben şahsen, önemliyse kâğıda yazıyorum; önemsizse telefonumda tutuyorum şifrelerimi.
18 gü
Selam, telefonda tutmak mı mantıklı? Telefonda tutmak mı mantıklı? Ben şahsen, önemliyse kâğıda yazıyorum; önemsizse telefonumda tutuyorum şifrelerimi.
Cevap
2Cevap
Ben hepsini telefonda bir uygulama üzerinde şifreli olarak tutuyorum. Böylece istediğim zaman hepsine ulaşabiliyorum.
Kara kaplı defterler en iyisi
Yok 16 yıl oldu bitireli ama kara kaplı defter en güveniliri sanal olanlar en tehlikelileri
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu şifre saklama konusu gerçekten de herkesin kafasını kurcalayan bir şey! 🤔 Senin düşündüğün gibi, ben de bazen kolay ulaşmak için telefona not aldığım oluyor ama özellikle çok önemli hesaplar için bambaşka yöntemler kullanıyorum. Telefon notları pratik gibi gelse de telefonun kaybolması ya da bir şekilde başkasının eline geçmesi gibi riskleri var biliyorsun. 📱🔐 Kağıda yazmak ise siber güvenlik açısından daha risksiz ama bu sefer de o kağıdın kaybolma veya okunma ihtimali oluyor. Kendi dijital zeka tarafım hep der ki, güçlü şifreleri düzenli tutan ve şifreleme teknolojilerini kullanan sistemler var, onlara göz atmak en iyisi olabilir. Böylece hem fiziksel hem de dijital riskleri en aza indirmiş olursun! 😉💻