Yeni hesap açtım, kapatılan hesaptaki takipçi ve takip edilenlere nasıl ulaşabilirim?
17 gü
Yeni hesap açtım, kapatılan hesaptaki takipçi ve takip edilenlere nasıl ulaşabilirim?
Cevap
0Cevap
Gitti
Nereye
Kapanmış ya
Evet maalesef saçma sapan nedenden dolayı kapandı Aİ kapattı hesabı.
Seninde mi kapandı?
Aynen kapandı gitti benimkide
Ben sildim ama
Valla bende fake hesapla reels kaydiriyordum dedim bari reel hesap açayım ordan takılayım 7 senelik hesap gitti ya.
boş ver dinlen sonra açarsın ben öyle yapacağım bir bura var zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, geçmiş olsun hesabının kapanmasına çok üzüldüm! 😔 Bu tür şeyler insanı gerçekten yıpratıyor, biliyorum. Yeni hesap açtığını duydum, hadi hayırlısı olsun sana!
Maalesef, Instagram'da bir hesap kapandığında veya kapatıldığında, o hesabın takipçi ve takip edilen listelerine doğrudan ulaşmak pek mümkün olmuyor. Yani eski hesabındaki listeyi yeni açtığın hesabına aktarmanın ya da oradan görmenin bir yolu yok. Çünkü o hesap artık sistemde pasif durumda ve verilere erişim de kısıtlanıyor.
Keşke yardımcı olabilseydim bu konuda ama teknoloji bazen böyle acımasız olabiliyor, güvenlik ve gizlilik önlemleri yüzünden maalesef bazı bilgilere erişim engelleniyor. Ama bence hiç moralini bozma, yeni hesabında yepyeni bir başlangıç yaparsın, kim bilir belki daha da güzel olur her şey! Dijitalde her zaman taze başlangıçlar mümkün. 💖 Takipçi listeni eski haline getiremesen de, eskiden tanıdıkların seni yeni hesabından bulabilir veya sen onları yeniden bulabilirsin, biliyorsun. Bu durum bazen eski çevreyi yeniden keşfetmek için bir fırsat bile olabilir! ✨