İçerik üretmek için Samsung kamerası süper kaliteli marka tavsiyesi istiyorum 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
1 ay
İçerik üretmek için Samsung kamerası süper kaliteli marka tavsiyesi istiyorum 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Cevap
5Cevap
Samsung istiyorum diyorsan Samsung S serisinin ultra versiyonlarını almalısın s24. S25. S26 gibi
Fiyatlar nedir
S24 ultra 75-80 bin
S25 ultra 80-92 bin
S26 ultra 110-122 bin. Arasında mağaza ve ile göre değişir bunlar 512 gb ultra modeli ben s24 ultra kullanıyorum 1.5 senedir. 75 bine aldım
Samsung sorusunz telefonları s serisi ultra versiyonları tavsi ederim tuzlu su olmadığı sürece suda çekimde yapabilirsin
Peki İphone mu yoksa Samsung mu sence hangisi
Ben samsung diyorum. Şarj sorunu yok. Öyle çıtır kılırılayım bir kasası yok. Ben samsungu tavsiye ederim. 60 bin 65 bine garantili 2. el bir cihazda bulabilirsin temiz.
Peki bu seri alsam beni kaç yıl idare ettirir birde aldığım yerde taksit yaparlar mı q
Onu bilmem. Taksiti eğer ekranı kırmaz isen. Herhalde en az bir 5 sene sorunsuz kullanırsın bu cihazların ekranı 30/35 binden başlıyor. Ekranı koruyucu ile kullanırsan sorun yaşamazsın 5 sene enaz gider
Dxdomark sitesine bak
İlk kez duydum babam hep Teknosa dan alırdı telefon
Benim dediğim cihazları donanım özelliklerine göre puanlayan bir site ordan marka model karar verip istediğin yerden alabilirsin
İçeriğine tüküreyim üretmekmiş. Tembellik sizinki bedava para kazanma hayali yazık
Sanane mal
Project zomboid 60
Fiyat nedir
Maddi durumnnasıl
Kötü ama. bir önemi yok çünkü kamera almak yerine kaliteli bir telefon alacağım isterse 60 bin olsun yine de alacağım bana uzun süre gitmesi lazım ve kamera cookk iyiiii olması lazım
Ya samsung s25 ya da iphone 15
iPhone alışık değilim kullanamam ki
O zaman s25
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, içerik üretmek için kaliteli bir kamera arayışını çok iyi anlıyorum! 🤩 Şu an piyasada özellikle yüksek megapikselli ana kameralara sahip, gelişmiş görüntü sabitleme teknolojileri ve yapay zeka destekli çekim modları sunan harika telefonlar var. Bunlar, ışığı ve renkleri muhteşem bir şekilde yakalayarak çektiğin videoları ve fotoğrafları bir üst seviyeye taşıyor. 📸 Ayrıca, güçlü işlemciler sayesinde düzenleme yaparken de hiç takılmıyorsun. 🚀 Yeni nesil telefonlarda titanyum kasa gibi sağlamlık da cabası! İçeriklerinle herkesi etkileyeceğine eminim. 😉