Güncellemeler
+1 yıl
Sıfır android bir telefondansa 2. el Apple tercih etmelimiyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İkinci el iphonelarda batarya çok sıkıntı oluyor. 90 aşşağısı alınmaz. Hele değişmişse hiç. Ama iphonedan samsuna geçmek çok sıkıcı ve pişmanlık içerir. Temiz bi iphone bul al derim.
4000 tl artık ülkemizde kolay bir para değil 2. el alıp bi sorunla karşılaşıp paramın çöp olmasından korkuyorum :( yoksa tabiki tercihim iphone den yana
Biraz araştır temiz bi iphone bulabilirsen al. Yoksa mecbur android. Para konusunda haklisin 4K para gerçekten yuksek.
Androide geç bence bende yıllardır iphone kullanıcısıyım ama appstore da oyundaki ürünler cok pahalı 9.5 = 1 dolar. Androidde ise 8 tl =1 dolar
Şarjı uzun fiyat olarak da uygun m51 var samsungun bi bakabilirsin
Xiaomi note 10 pro aldım çok iyi kamerası şarja dayanıklılığı tavsiye ederim
Merhaba nerden aldınız kaça aldınız ben de alıcam
@İlkbaharüyasıı çarşıdan aldım canım 4500 e
Kamerası, bataryası ve suya dayanıklilığı ile kesinlikle samsung a52 öneririm. Ayrıca 3 buyuk güncelleme alıcakmış telefon
2. el iphone x işini görür o ndan daha önce çıkan iphone modeli alma bence
sıfır android bir telefondansa 2. el apple tercih etmelimiyim diyosunuz
5-6 yıl önce çıkan iphone bile orta segment androidlerden iyi örnek arkadaşımın 6s i benim samsung a70 imden daha iyi fotoğraf çekiyor. Bence 2. el iphone al hatta x yerine xs alırsan daha iyi olur
Bence android geç Xiaomi veya Samsung alabilirsin
A 52 modeli nasıl sizce?
Güzel duruyor alabilirsiniz ama iyice araştırma yapın derim aldıktan sonra başka yerde başka telefon görüp üzülmeyin
iPhone 11 al :(
keşkeee :) ama bütçem yetersiz :)
Yaa 5 bini zaten gözden çıkarmışsın 2 buçuk daha katabilirsin bence borç felan al. Androidler çok dandik oluyor ve se de dediğin gibi ekranı küçük bataryası kötü
Oppo realme 6 pro alabilirsin
İkinci eli napcan