Annem için telefon alacağız max 7000TL civarında oyun oynamıyor gündelik kullanım için kullanacak ağırlıklı olarak facebook youtube banka uygulamaları tarzı uygulamalar ram+işlemci+depolama ve rahat 4,5 yıl idare edebilecek olan bizi memnun edebilecek cihazlar nelerdir kullananlar var ise bilgi almak istiyorum
İki model arasında kaldık
Realme c55 6/128: 6/128 Mediatek g88 12nm işlemci
Realme 9i 4/128: snapdragon 680 6nm işlemci
İki model arasında kaldık
Realme c55 6/128: 6/128 Mediatek g88 12nm işlemci
Realme 9i 4/128: snapdragon 680 6nm işlemci
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
reeder s19max
Arayüz de takılma donma performans batarya ve ısı olayı nasıl memnunmusun
Xiaomi iyi hacı eski modellernden birini alırsan işini görür
Kendim poco kullanıyorum mi serisi denk düşse güzel olur ama mi altı redmi poco vs arayüz olsun yazılım olsun pek iç açıcı değil açıkcası ama hâlâ bakıyorum infinix nasıldır sana göre tercih edilebilir mi şu an için realme modellerini eledim
Bende red mi 6 var gayet memnunum
Sen bilirsin gene
Realme C55 alınabilir bu fiyat bandında. 9i'nin rami 6 ya da 8 gb olsaydı onu al derdim
Evet en mantıklısı da o gibi duruyor bu fiyat bantlarına kadar çıkıpta bu denli işlemci telefonlar alabilmek gerçekten insanın hevesini kırıyor ne yazık ki
2800-3000 tlye reeder s19max 64/4gb Android 13 yeterde artar annen için telefona fazla para verilmez bu zamanda işini görür kadıncağız
Hafıza ve ekran oranına da önem veriyor bana kalsa 64gb depolama da yeter ona ama ne olur olmaz 128 ve üzeri olarak düşünuyorum nitekim performansı da önemli uygulamaların güncelligi açısıdan reeder modellerine hiç bakmadım ama pek güven vermiyor gibime geliyor
Ozaman şey al samsung a15 4 yıl işletim sistemi güncellemesi 5 yıl güvenlik güncellemesi 7530 4/128 gb Android 14 ile geliyor
www.trendyol.com/.../galaxy-a15-4-gb-ram-128-gb-mavi-p-793616431
Evet a14 ve 15 e de baktım güzel cihazlar kendim poco x3 pro kullanıyorum onu eline aldı 6.6 inc daha büyük olmasını istiyor ve bundan sonra telefon almaz son telefonu olur gibime geliyor yine de teşekkür ederim 🙂
Rica ederim
Realme c55 kullanıcısıyım telefpn gayet iyi ve %200 sese çıkabiliyor telefon öneririm soruların olursa sor
9i alırdım ben olsam
9i güzel ama dezavantajı ram 4gb ne yazık ki 8 olanı arasında da fiyat farkı var