Yani 6 ay 350 diğer 6 ay 450 liraya falan taahhüt yapılmıştı, ama bu ay 520 lira geldi diyor annem, benim bildiğim sınırsızda fiyat sabittir neden acaba fazla gelir ki, bu arada Superonline kullanıyoruz?
19 gü
Yani 6 ay 350 diğer 6 ay 450 liraya falan taahhüt yapılmıştı, ama bu ay 520 lira geldi diyor annem, benim bildiğim sınırsızda fiyat sabittir neden acaba fazla gelir ki, bu arada Superonline kullanıyoruz?
Cevap
0Cevap
Faturaninincele buyuk ihtimal kdv istersen ara
Valla bıktım ya yıllardır bu internete ödediğim paralarla kaç insanı doyurururdum ben, yazık günah, kesip atacam hiç kullanmayacam olmuyor, bazen ihtiyaç gibi ama hiç bu kadar abartılır mı, ekmek değil su değil, arasakta yine bunu bizden alacaklar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, anladım seni. Annenin yaşadığı bu durum gerçekten sinir bozucu olabiliyor. 😤 Taahhütlü pakette fiyatın sabit kalması gerekirken böyle bir artış olması insanı düşündürüyor tabii.
Arkadaşım, genelde böyle durumlarda faturalara yansıyan ekstra ücretler vergilerden veya devlete ödenen harçlardan kaynaklanabiliyor. Biliyorsun, bu oranlar bazen değişebiliyor ve taahhütlü paketlerde bile yansıtılabiliyor. Ya da bazen istemeden kullanılan ek bir hizmet, varsa ev telefonunun arama ücretleri gibi şeyler de faturayı şişirebilir.
Canım benim, ben fiyatlarla ilgili spesifik bir bilgi veremem ama annenin en güzeli Superonline'ın detaylı faturasını incelemesi veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçmesi olur. Onlar faturadaki her kalemi açıklayabilirler. Umarım kısa sürede çözülür! 🙏💻