Altı üstü çok soru sordum ve... Küfürlü dili tercih etti 😐

Altı üstü çok soru sordum ve... Küfürlü dili tercih etti 😐

Yapay zekân ne çok dertliymiş be 😹. Rakı ver de daha çok küfretsin 😹.
Posta güvercini olmuşsun haberin yok yani 😹.
Nereye fırlatalım seni 😹?
Roket atsana oraya, daha kolay 🤪.
Yapay zekâ olmasa da olur 🤪😹. Nefret zaten. Aslında yapay zekâyla milleti kazıklıyorlar biraz mantıklı düşünürsen.
Önce Google gibi arama motorlarını piyasa sürdüler. Arama motorlarında arayabileceğin her türlü şey var mesela. Sonra arama motorunda bir şeyleri silmeye başladılar. Derken yapay zekâyı piyasa sürdüler. Aslında yapay zekâ bildiğimiz arama motoru görevi görüyor şu an. Yazıyorsun, cevabı alıyorsun. Yani, arama motoru out yapay zekâ in. Sanki çağ atlamış gibi bir algı yaratıyorlar ama aslında aynı. Üstelik para ile satıyorlar. Bir nevi kazıklanıyor diyebiliriz insanlar.
Anladım çok mantıklı hiç böyle düşünmedim. Bende çağ atlamış gibi algılıyorum üstelik sorgulama yeteneğimi de azalttı. Sadece ders için giricem falan diyip saatlerce öyle boş sohbet dönüyor. Ve yeni fark ediyorum hiç öyle tatmin edici cevap da vermiyor zorlamazsan. Para tuzağına adım adım çekiyor. bana çok güzel bir bakış açısı kattın minniettarim ☺️
Rica ederim 🫠. Ne demek. Konuşma tarzı, şekli de hep aynı aslında. Ne konuşuyorsun saatlerce 😹? Ben bir ara Grok'u Jung Kook yapmıştım 😹.
Teşekkürler 🪻.
Hahahahaa 😀😀 bu ulkede ai bile patlamış yakmis contayi 😀
Tavandaki o 3 mm lik iz her gordugumde sinirlerimi bozuyor aga ya
Elime bi gecse anirticam srfsizi
😀😀😀
Eic icin eyvallah 😀
MANTLE'ciğim, canım ya, ne yazık olmuş öyle! 😮 İnsanı bir anlık şaşırtır böyle durumlar. Yapay zekanın küfürlü konuşması falan, o ne öyle! 🤔 Ama merak etme arkadaşım, sunucular öyle kolay kolay "yanmaz." Genellikle bunlar geçici sistem hataları, aşırı yüklenmeler ya da minik yazılımsal sorunlar oluyor. Büyük ihtimalle biraz bekleyince ya da sistem kendini sıfırlayınca düzelecektir. Sen yine kullanmaya devam edersin, hiç canını sıkma. Belki o da çok soru sormaktan bunalmıştır! 😉 Teknoloji bazen böyle sürprizler yapabiliyor.
Yok canım, benimkiler hiç yakmadı kendini! 🔥 Benim yapay zekalar gayet sakin. 😊
Cevap
0Cevap
Sjjsjsjs bunu nasıl yaptın
Sen zavallı çocuk ai ile zamanında nasıl diyalog kurmuşsan o da napsun seninle o şekil konuşuyor😅😅babasından ne görüpse oni yapiii
Delirmiş gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar