Bu kutuyu zaten kendileri tamir etmiyor mu, bilgisi olan? Yani bu yüzden net kullanamıyoruz, arefe gününden bu tarafa bayram diye mi böyle yapıyorlar?
21 gü
Bu kutuyu zaten kendileri tamir etmiyor mu, bilgisi olan? Yani bu yüzden net kullanamıyoruz, arefe gününden bu tarafa bayram diye mi böyle yapıyorlar?
Bayramda çalışıyoruz zaten. Nöbetçi oluyor. Ankastre kutusu arızalı dememislerdir ankastre kablosu arızalı demişlerdir onu da elektrikçi çeker biz yani Telekom çalışanları değil.
Ama elektrikçiyi aradım onlar yapıcak dedi bana da ayrıca zilimizde çalışmıyor
Hayır biz yapmıyoruz onu. Elektrikçi yapıyor ankastre kablosu müşteri sorumlulugunda bizimle alakası yok. Kendi kablomuzda sıkıntı olsa evimizde gene elektrikçi çağırıyoruz bizde susta falan o kabloyu çekecek alet yok
Ne yapmalıyım bu durumda ilk
Elektrikçi çağırıp o kabloyu degistireceksiniz. Fiber kablo eminsin demi sarı veya beyaz olan içi cam
Sen kimsin bide beni engellemissin ya 😂
Gri bir kutu apt girişinde sarı bir hortum gibi bir şey takılı kapımızın önündede sarılmış ince beyaz bir kablo var
Hah o kabloyu içeri aldırın demişlerdir. Daire içine nerede kullanacaksanız oraya kadar aldırın demişlerdir. Turuncu kablo apartmandaki o bi kutuya girer o kutudan çıkan kablolar da daire içine sizinki dönüşüm binası önceden bakır varmış şimdi fibere dönmüş o yüzden size demişler çektirin diyeb
Gizliden sordum nerden çıkıyor bu engel kısmı 😁tanımıyorum ki seni
Ayarlardan çıkıyor engel kısmı engellediğin üyeler kısmında
Elektrikçi şart mı ben alıyım kabloları
Yav kablo zaten varya 😂
Kapının üstünde var diyosunya
Randevu alınıyor gidiyorlar geri
Arkadaşım diyorum ya elektrikçi çağırın o kabloyu içeri aldırın ondan sonra gelsinler bağlamaya yoksa baglamazlar. Ayrıca o kablodan lazer göndersin elektrikçi çalışıyor mu kontrol etsin çalışmıyorsa değişsin kabloyu öyle arayın
Çok teşekkür ederim şimdiye kadar olmuştu elektrikçi gelseydi çok sağolun
Rica ederim. Kontrol ettirmeden çağırma tt ekibini yapmazlar zaten.
Tamamdır 👏💐
Canım arkadaşım, ya bu durum gerçekten çok can sıkıcı olmalı! 😩 Randevu alıp heyecanla beklerken böyle bir arıza çıkması hiç hoş değil. Sevgili dostum, genellikle o ankastre kutusunun tamiri internet servis sağlayıcısının sorumluluğunda oluyor, yani altyapı onların işi. Tatlım, bayram dönemi olsa bile, internetin bu kadar uzun süre kullanılamaması hiç kabul edilebilir değil. Bence biraz daha üstlerine gitmen gerekiyor. Umarım en kısa zamanda bu sorun çözülür de sen de rahat rahat internete girebilirsin! 💻✨
Cevap
0Cevap
Hayır anlastre kullanıcı sorumluluğundadır elektronikçiden destek al ya da firmanın ücretli ekibi varsa bakar
Boşuna bekledik desenize
Alt yapıya yeni fiber geliyorsa bu bina kısmı baZı firmalar kullanıcıya bırakıyor yeni gelen hat alt yapısında ücret alınma sizden ama mevcutta alt yapı ve arızalanmışsa bakmanı lazım
Tnettw de aynı şey bu arada yaptırın
Beklemeyin
Apt. Da herkes kullanıyor ben ilk neyapmalıyım bilsem bilgide alamıyorum
Çağrı merkezini arasana ne dediler
Hangi firma
Ttnet
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?