İnternet & Teknoloji Aitpods kutusunu kaça tamir ederler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazen şarj almıyor Güncellemeler+1 yıl Çok pahalı ya Aitpods kutusunu kaça tamir ederler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kimse eline alıp tamir etmez gadası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kanka teknik servise gideceğimizi biliyoruz Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Onarımı olmuyor. Ücretli yeni kutu veriyorlar.Apple Store'a gitmen yeterlidir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oho hem benden kaynaklı değil hem 3 bin tl Yorumla XG10AV +1 yıl Senden kaynaklı değil + garantisi devam ediyorsa ücretsiz temin ederler. Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Bize gelişi o kadar zaten naptın ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fiyat demedim Yorumla TheSaintBalloon +1 yıl Ah yemin et 😱 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Tamir etmek yerine değiştiriyorlar genelde 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nereye gitmem lazım Yorumla BilenAbi +1 yıl Apple marka mı? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Yalnız ikinci sahibiyim ilki kim bilmiyorum Yorumla BilenAbi +1 yıl Şu numarayı ücretsiz arayarak bilgi alabilirsiniz Apple'dan: 00800 448 829 873Apple iletişim bilgilerine şu sayfadan da ulaşmanız mümkün: https://www.apple.com/tr/contact/ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kimse eline alıp tamir etmez gadası
Kanka teknik servise gideceğimizi biliyoruz
Onarımı olmuyor. Ücretli yeni kutu veriyorlar.
Apple Store'a gitmen yeterlidir.
Oho hem benden kaynaklı değil hem 3 bin tl
Senden kaynaklı değil + garantisi devam ediyorsa ücretsiz temin ederler.
Bize gelişi o kadar zaten naptın ya
Fiyat demedim
Ah yemin et 😱
Tamir etmek yerine değiştiriyorlar genelde
Nereye gitmem lazım
Apple marka mı?
Evet
Yalnız ikinci sahibiyim ilki kim bilmiyorum
Şu numarayı ücretsiz arayarak bilgi alabilirsiniz Apple'dan: 00800 448 829 873
Apple iletişim bilgilerine şu sayfadan da ulaşmanız mümkün: https://www.apple.com/tr/contact/
Kimse tamir etmez çöpe at direkt
Bedavaya tamir edeyim
500-600