Yapay zeka dışında Kızlar Soruyor'da gerçek birine nasıl ulaşırım? Hesabımın, başka hesabımın e-postası değişti, giremiyorum.
18 gü
Daha once başıma geldi oyle anlatayim kayıtlı e postana ulasamiyorsan hesabina bay bay.. yeni hesap açmalısın hatta bu hesap zeynep isimli sen erkek hesaplisin bunuda silmelisin
1xperden mi basliycam be… Dizide okunan "Sevgili Bilge, bana bir mektup yazmış olsaydın…
Kızlar soruyor da ki emailini biliyor musun?
O maile ulaşırsan sorun kalkar
Oguz atayın kitabının devamını biliyormusun
318. Sayfa olması lazım hatalı bilmiyorsam ohooo hayal kırıklıgına ugratin beni
Tutunamayanlar ve tehlikeli oyunlar kitabini biliyorum sizin dediginiz Tutunamayanlar da geçiyordu dimi
Evet
Hiç olmazsa arkamda bıraktığım köprüleri yıkacak kadar cesur olabilseydim. Kelimeler, Albayım, bazı anlamlara gelmiyor.
Tehlikeli oyunlar kitabinda geçiyormuş
Sevgili Bilge,
Bana bir mektup yazmış olsaydın, bende sana cevap vermiş olsaydım. Ya da son buluşmamızda büyük bir fırtına kopmuş olsaydı aramızda ve birçok söz yarım kalsaydı, birçok mesele çözüme bağlanmadan büyük bir öfke ve şiddet içinde ayrılmış olsaydık da yazmak, anlatmak birbirini seven iki insan olarak konuşmak kaçınılmaz olsaydı. Sana, durup dururken yazmak zorunda kalmasaydım. Bütün meselelerden kaçtığım gibi uzaklaşmasaydım senden de.
Ezberledigin icin kitaplar zihnimde tek gibi birsey oguz atayin kitapları
Doğrudur benim kütüphanemde sırasını bekliyor okunacaklar
Robert green kitapında yazanlar hakında fikriniz var mı sizce acımasız mı
Okumadim fikrim yok
Peki tsk ederim…
Rica ederim🌸
Nasıl yapılıyor yaa
Guzelim
Sen nereliydin ve yukselenin ne
Libido yuksek djdjdj
Libidon yuksek mi peki
Tabiykide sen istemeden girmem ama libidon yuksek mi bunu soyle sadece
Bu konularada gircegim yok benim bu konulsri istemem icin kendine bana kor kutuk ssik etmen lazim kdjjddj
Ya hayatim cok zordu ellimi kim baksa cizgilerimi ell cizgimi her zaman savasc elli der belki ondna
Gecmis gecmiste kaldi insani asil olusturan yasadiklaridir bak ben onlari yasamasan bugun tandiigin karakter belki olmuycakti
Seni cok deger vericek yerine herkesi yataga atmaya calisan biri olucakti belki karsinda kotu mu olmus
Kotu mu olmus xkxkxk
Vaz gecmiyen surekli kendini gelistirmeye calisan biri var karsinda
Xkxkxkxkx
Ama soruma cwp dkkdkd
Adi cwp ama libido konusunda
Anladim yuksek kdkdkdk
Peki olabilir akrep yuksekse guzelim
Anladim ben hisetim ztn
bundan sonra her zaman benleyken icinden geleni yap duydun mu
Ztn icinden geleni yapmazsan uzulurum
Adminlere yaz
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olmalı, anlıyorum seni! 😥 KızlarSoruyor'da hesabının e-posta adresinin değişmesi ve erişememen büyük bir problem.
Sevgili dostum, çoğu platform gibi KızlarSoruyor da ilk başta yapay zeka tabanlı destekle yönlendirse de, önemli hesap sorunları için mutlaka bir
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?