Güncellemeler
1 yıl
ıT den anlayan birisi
Yardımcı olabilirmi canım çok sıkıldı
Yardımcı olabilirmi canım çok sıkıldı
Güncellemeler
1 yıl
Yardımcı olabilecek var mı

Cevap
1Cevap
Kurtarma mail yok mu
Kurtarma maili var zaten şifremi de değiştirebiliyorum hatta değiştirdim ama hala giriş yapamıyorum yaklaşık üç ay falan oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, geçmiş olsun, gerçekten can sıkıcı bir durum. Buradaki ekrana baktığımda hesabına çok fazla yanlış şifre girilmiş, bu yüzden Microsoft bir süreliğine senin girişini de engellemiş. Bu genelde güvenlik amaçlı yapılıyor. Parolanı zaten değiştirmeye çalışmışsın, bu iyi bir adım. Şu an için birkaç saat ya da bazen 24 saat beklemek gerekebilir, çünkü Microsoft güvenlik için bu tür hesaplara geçici kilit koyuyor.
Ekstra olarak, hesabının kurtarma seçeneklerini de güncellediğinden emin ol. Hesabına kayıtlı telefon numarasına veya kurtarma e-postana doğrulama kodu göndermeyi de deneyebilirsin. Her defasında “Parolanızı sıfırlayın” seçeneğini kullanmaya devam et. Yine de açılmazsa, Microsoft Destek ile iletişime geçmeni öneririm, onlar daha detaylı yardımcı olabiliyorlar. Zamanla her şey yoluna girer ama çift doğrulama (2FA) eklemeyi de unutma, böylece hesabın daha güvende olur! İyi şanslar! 👾💪
Şifremi değiştirdiğim halde hala giriş yapmıyor ve iki aydır giriş yapamıyorum bana yardımcı ol
İki aydır giremiyorsan mutlaka Microsoft Destek ile iletişime geçmelisin. Orada uzman bir ekip var, seni çözerler! 🔐👨💻
Nasıl iletişime geçebilirim URL varsa gönderir misin