Bana e-mail açabilecek yardımsever biri var mı? Daha önce çok aşırı açtım için kabul etmiyor numaramı farklı bir no da yok. Yeni Instagram lazım. Birine aşırı derecede takintiliyim da onu eklemem lazım yalvarıyorum yardımcı olur musunuz? Bu arada 2 3 tane lazım çünkü onları da engelleyecek.
Güncellemeler
+1 yıl
Numara istiyor
Ne yaparsam yapayım ne kadar uğraşırsam uğrasayim yeni bir e-mail adresi açamıyorum yardımcı olur musunuz?
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Ne yaparsam yapayım ne kadar uğraşırsam uğrasayim yeni bir e-mail adresi açamıyorum yardımcı olur musunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Telefondan açabilirsin
aynen milleti taciz etmen için sana kendi telefon numaramızdan hesap açalım ki yarın bir gün mahkemelik olursan biz de g. t altına gidelim. dS
Hayır numara görünmüyor ki sadece 1 kişi zaten.
bu hesaplar beni taciz ediyor diye savcılığa verirse hesap benim gözükecek ama :-)
Hayır ben kendi adıma açacağım numaraya sadece kod geliyor o yüzden no gözükmüyor Vallah
aslında numara onayına gerek yok diye biliyorum ben ama mesela numara gir sahte numara olsun
Yok farklı bir numara yok aslında istemezdi ama o kadar çok açtım ki istiyor artık.
Aşırı takıntı yapmışsın sen. Bundan vazgeç. Neyse derdin anlat rahatlarsın
Sanırım Gmail hesabı isten yeni
Özelde konuşsak olur mu sana yardımcı olabilirsem olurum.
Beni ekle
Seni neden ekleyim ya bana Instagram lazım.
Neden ya
Tabi oxle g. l
Gerek yok yaz burdan
Hadi ordan ihtiyacı olan ben miyim