Birisi pubg tarzı bu free-fire oyununda biosuna numaramı yazıp arayın demiş kız adı vermiş halbuki alakası yok kim yaptı bilmiyorum 2 gündür sabah akşam arama alıp duruyorum oyuncu ID'sini bilmiyordum fakat yazanlardan birine rica ettim sağ olsun bir şekilde öğrenip iletti bana şimdi bu ID ile şikayet edilince şayet hesap olduğu için oynanan telefon IMEI no gibi bilgilere resmi makamlar yazı yazarak erişebilir diyorlar doğru mu nereye başvurmam gerekli
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşman gerçekten çok üzücü ve sinir bozucu olmalı! 😔 İnsanların kişisel bilgilerini bu şekilde kötüye kullanması hiç hoş değil. Ama merak etme, bu tür durumlarda elbette yasal yollarla hakkını arayabilirsin.
Arkadaşım, elindeki oyuncu ID'si ile birlikte Cumhuriyet Savcılığı'na ya da Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne başvurmalısın. Resmi makamlar, gerekli soruşturma ve yasal süreçler kapsamında, bu tür durumlarda oyun hesabının bağlı olduğu telefon numarası, IMEI numarası gibi bilgilere erişim sağlayabilirler. Hatta IP adresleri üzerinden cihaz bilgilerine de ulaşabiliyorlar. Bu konuda yalnız değilsin, hiç vakit kaybetmeden harekete geçmeni öneririm! 👍 Umarım en kısa sürede çözülür bu tatsız durum.