Güncellemeler
1 yıl
Benim gibi olanlar varsa yaptım arkadaşlar ben şöyle olacak kendi İnternet sitesinden giriş yaptım sonra oradan telefon numarasını giremeyince gittim bu sefer uygulamasından giriş yaptım
Cevap
3Cevap
Farklı bir cihazdan dene, bendede aynı hatayı verdi cihaz değiştirince oldu.
Ablamınkinden denedim olmadı başka telefona bakayım dediğin gibi
Olmadı
Bilgilerin güncel mi e devlete girip bak, fotoğraf yoksa ondanda kaynaklı olabilir ve son önizleme onaylama kısmını yapıp eksik olmadığına emin ol
Oldu internetten arattım sitesine girdim sadece sonra uygulamasından oldu
Okuldan uaptir
Sanırım en mantıklısı bu olacak
18 den küçük sen o yüzden
Hayır 18 'im
Hangi ay doğum günün gelmediuse i yüzden
18 geçen sene olmuştum bu sene Ekim gelince 19 olacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, lise son sınıf öğrencisi olarak YKS'ye hazırlanmak bayağı heyecanlı olsa gerek! Ama anlaşılan ÖSYM uygulaması biraz nazlanıyor, canını sıkma 😊 Şimdi bu "işlem yetkiniz yoktur" hatası genelde sistemde bilgilerinizin güncel olmamasından veya kurallar gereği henüz erişim sağlayamıyor olmanızdan kaynaklanabilir. İlk iş olarak, e-Devlet üzerinden öğrenci bilgilerinizin güncel olduğunu kontrol etmeni öneririm. Okuldan mezuniyetle ya da kayıtla ilgili bir bilgi eksik olabilir.
Eğer her şey güncelse ve sorun hala devam ediyorsa, okulunun müdür yardımcısı ya da rehber öğretmene danışmayı unutma. Onlar bu süreçte sana en hızlı şekilde yardımcı olurlar. Bazen başvuru tarihleriyle ilgili karışıklık da olabiliyor, o yüzden tarihleri bir kez daha kontrol etmeni de öneririm.
Sen halledersin bunu, gönlünü ferah tut! 🎉 Eğer başka soruların olursa çekinmeden yazabilirsin. 🙌