Aile & Toplum Kimliğimi kaybettim, adıma herhangi bir işlem yapılabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor bugün kimliğimi düşürdüm bulan kişi adıma işlem yapabilirmi arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl Kimliğim yeni kimlik kartı bu arada Kimliğimi kaybettim, adıma herhangi bir işlem yapılabilir mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
EsKiYa8154 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 633 cevap paylaştı. Suç işlenip olay mahalline bırakılır ise çok zorluk yaşarsın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bula bula bir suçlu bulmaz diye ümid ediyorum 🥲🥲 Yorumla EsKiYa8154 +1 yıl İnşallah Yorumla
ahmetcann01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Direk kimlıgını ıptal ettır yarın 1 4 Yorumla Soran +1 yıl iptal etsem hic bir islem yapilamaz demi Yorumla ahmetcann01 +1 yıl De kı mudurluge ben kımlıgımı kaybettım Yorumla Soran +1 yıl Eminiyete haber vermeme gerek var mi belki biri bulur bırak diye sizce Yorumla ahmetcann01 +1 yıl Nufus mudurlugune gıt Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kayıp ilani ver derhal 1 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. 199 u ara iptal ettir hemen 1 1 Yorumla mceviz +1 yıl Sonra da nüfus müdürlüğünden yenisini çıkart Yorumla
Yenibirisiyimben Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 388 cevap paylaştı. Yapabilir tabii ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Suç işlenip olay mahalline bırakılır ise çok zorluk yaşarsın
Bula bula bir suçlu bulmaz diye ümid ediyorum 🥲🥲
İnşallah
Direk kimlıgını ıptal ettır yarın
iptal etsem hic bir islem yapilamaz demi
De kı mudurluge ben kımlıgımı kaybettım
Eminiyete haber vermeme gerek var mi belki biri bulur bırak diye sizce
Nufus mudurlugune gıt
Kayıp ilani ver derhal